0

اگر پیشگو بودم سکه و ارز می‌خریدم؛ کریمی: زن و بچه‌ام را فدای شاهین می‌کنم

haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

اگر پیشگو بودم سکه و ارز می‌خریدم؛ کریمی: زن و بچه‌ام را فدای شاهین می‌کنم
جمعه 15 مهر 1390  8:34 PM

خبرگزاری فارس: سرمربی شاهین بوشهر گفت: تمام تلاش خود را برای موفقیت شاهین انجام داده و عشق، خانه، زن و بچه، درآمد و‌... را فدای شاهین می‌کنم.

خبرگزاری فارس: کریمی: زن و بچه‌ام را فدای شاهین می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، فیروز کریمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شاهین استحقاق حضور در رده‌های بالای جدول را دارد، اظهار کرد: از خدمات آقای درخشان در شاهین واقعا تشکر می‌کنم، دو بازی از شاهین را دیدم و شاهد زحمات فنی این تیم بودم، ضمن اینکه تعصب و حمایت همه‌جانبه تماشاگران شاهین را هم دیدم.
وی افزود: شاهین از هر نظر ظرفیت صعود به رده‌های بالای جدول را دارد و با تلاش و همت بازیکنان و حمایت مسئولان به جایگاه بهتری دست پیدا می‌کنیم.
سرمربی شاهین بوشهر تصریح کرد: با دوستی که با افراشته و ابوالفتحی در تهران داشتم و سابقه آشنایی با رئیس هیئت فوتبال بوشهر مسئولیت سرمربیگری شاهین بوشهر را قبول کردم و امیدوارم با حمایت مسئولان در این راه پرفراز و نشیب موفق شویم.
‌کریمی ادامه داد: سوابق کاری من در حدود 11 استانی که کار کردم ‌نشان داده که نوع عملکرد من چگونه بوده و در شاهین هم همان روند را ادامه می‌دهم.
‌وی تصریح کرد: مطمئن باشید بعد از مدت حضورم در شاهین  و استعدادیابی که انجام می‌دهم مسئولان شاهین دیگر نیازی به پرداخت پول برای خرید بازیکن ندارند و از حضور جوانان بوشهری در تیم‌ شاهین بیشتر استفاده می‌کنند.
سرمربی شاهین بوشهر با بیان اینکه جلالی ثابت و ماهینی از بوشهری‌هایی بودند که تربیت کرده و تحویل تیم ملی داده، اظهار کرد: بوشهر جوانان مستعدی دارد که باز هم بتوانند در تیم ملی خوش بدرخشند و یکی از دلایلی که عنوان کردم می‌توانم به لیگ برتر کمک کنم همین استعدادیابی است که انجام می‌دهم.
‌کریمی با بیان اینکه در هر تیمی که بودم بازیکنان خوبی را تحویل تیم ملی دادم، گفت: ‌رضا بازیاری بازیکن قدیمی شاهین هم به جمع کادر فنی ما اضافه می‌شود، ضمن اینکه با اصغر کامیاب هم برای حضور در کادر فنی صحبت کردم ولی با محمود ابراهیم‌زاده صحبتی نشده است‌.
وی با بیان اینکه تمام بازیکنان فعلی شاهین از نظر ما بومی هستند، افزود: سوابق من هم در تیم‌‌های قبلی نشان داده که به جوانان اهمیت زیاد‌ی می‌دهم به طوری که در استقلال اهواز که بودم هفت بازیکن را تحویل تیم ملی امید دادم‌.
سرمربی شاهین بوشهر اضافه کرد: گفتمان من همین است، مصنوعی نیست و حرف دلم را می‌زنم.
فیروز کریمی در ارتباط با حوادث رخ داده چند سال پیش در تهران و بوشهر زمانی که در لیگ یک سرمربی راه‌‌آهن بود و در مقابل شاهین بازی کرد، گفت: در همان سال در دور برگشت در بوشهر با آقای پوربهی مسئله را ختم و عذرخواهی کردیم.
وی بیان کرد: مطمئن باشید شاهین هم در استان‌های  دیگر با چنین مشکلاتی روبه‌رو می‌شود و این اتفاقات هم جزیی بوده است‌.
سرمربی شاهین گفت: من به عنوان یک شاهینی متعصب برای صعود تیم به رده‌های بالای جدول‌ در قالب منطق و قانون هرکاری نیاز باشد انجام می‌دهم.
‌کریمی عنوان کرد: جایگاه شاهین خوب است اما نمی‌توانم قول خاصی بدهم چرا که اگر پیشگو بودم و می‌توانستم پیشگویی کنم سال گذشته ‌سکه و ارز می‌خریدم و خیالم از فوتبال راحت می‌شد.
وی با بیان اینکه تلاش خود را برای رساندن شاهین به جایگاه واقعی‌اش انجام می‌دهیم‌، گفت: رسانه‌ها، لیدرها، هیئت مدیره نقش مهمی در موفقیت تیم دارند‌ به ‌ویژه تربیت بدنی و هئت فوتبال هم می‌توانند کمک زیادی به ما کنند.
سرمربی شاهین با بیان اینکه قول فوتبال زیبا را در شاهین می‌دهم، اظهار کرد: کمیته فنی کار خودش را انجام می‌دهد و ما هم کار خودمان را و این مورد مشکلی ایجاد نمی‌کند.
‌کریمی اضافه کرد:  تمرینات شاهین را با آخرین متد تمرینی در دنیا دنبال می‌کنیم و تمرینات ما متغییر با گذشته و مدرن است.
وی با بیان اینکه هرکاری نیاز باشد برای موفقیت شاهین انجام می‌دهم، گفت: نوع گل زدن را به بازیکن نشان می‌دهم اما نمی‌توانم پای بازیکن را بگیرم و بزنم توی گل.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها