0

در گفت‏وگوی اختصاصی با فارس مطرح شد: صرف سالانه 200 میلیون دلار برای خرید سموم شیمیایی

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

در گفت‏وگوی اختصاصی با فارس مطرح شد: صرف سالانه 200 میلیون دلار برای خرید سموم شیمیایی
دوشنبه 4 مهر 1390  10:27 AM

خبرگزاری فارس: مجری طرح ملی آی.پی.ام از صرف سالانه اعتباری بالغ بر 200 میلیون دلار برای خرید سموم شیمیایی توسط کشاورزان خبر داد.

خبرگزاری فارس: صرف سالانه 200 میلیون دلار برای خرید سموم شیمیایی

محمد شریفی‏مقدم امروز در حاشیه نخستین جشنواره شکرگزاری برداشت محصول کشاورزی سالم در شهرستان دماوند که با حضور نماینده مردم شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دماوند، مسئولان جهاد کشاورزی استان تهران و دیگر مسئولان محلی در روستای جابان برگزار شد، در گفت‏وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در شرق تهران اظهار داشت: استفاده از این میزان قابل توجه سموم شیمیایی در اراضی زراعی به طور عادی باید کاهش آفات و عرضه محصولی بهتر را در پی داشته باشد.
وی ادامه داد: اما به‏رغم این انتظار و در فرایندی معکوس، میزان خسارات وارده به محصولات کشاورزی تا میزان دو برابر افزایش یافته است.
شریفی‏مقدم تصریح کرد: کشاورز نیز با مشاهده پاسخ خلاف برای فعالیت از تقلبی بودن این مواد شیمایی یا تشخیص نادرست کارشناسان امور زراعی گلایه دارند؛ غافل از اینکه کودهای سمی دیگر پاسخگوی نیاز امروز آنها نیست.
مجری طرح ملی آی.پی.ام افزود: استفاده نادرست از دامنه سموم، خود این مواد را به معضل بزرگ کشاورزان تبدیل کرده است.


* آی.پی.ام اصلی‏ترین برنامه توسعه کشاورزی
مجری طرح ملی آی.پی.ام، این پروژه را اصلی‏ترین برنامه توسعه کشاورزی دنیا خواند و گفت: در دنیای کشاورزی امروز آی.پی.ام به عنوان یک ضرورت، اصلی‏ترین برنامه توسعه کشاورزی دنیا قلمداد می‏شود.
شریفی‏مقدم با اشاره به میزان تولید محصولات کشاورزی کشور خاطرنشان کرد: طبق آمارهای کنونی، ایران در تولید 23 محصول در ردیف 10 کشور نخست جهان قرار دارد.
مجری طرح ملی آی.پی.ام ادامه داد: این محصولات زیبا و خوش‏رنگ در هزاره سوم برای عرضه در بازارهای جهانی دچار مشکلات عدیده‏ای هستند.


* محصولات ناسالم جایی در بازار جهانی ندارند
مجری طرح ملی آی.پی.ام با اشاره به قانون نظام گواهی در تولیدات کشاورزی یادآور شد: بر اساس قوانینی تحت عنوان نظام گواهی، هر محصول کشاورزی آماده ورود به بازار مصرف داخلی یا خارجی پیش از شاخصه‏هایی نظیر اندازه، شکل، رنگ و... مستلزم رعایت مسائلی برای اثبات سلامت فرایند تولید آن است.
شریفی‏مقدم سود 1.5 تا چهار برابر را آینده روشن پیش‏روی تولیدکنندگان محصولات سالم در بازارهای ملی و جهانی خواند.
مجری طرح ملی آی.پی.ام تصریح کرد: اما روند معکوسی نیز در این خصوص قابل تصور است چراکه محصولات ناسالم در عرصه رقابت تنگاتنگ امروز جایی در بازارهای جهانی ندارند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها