برش
پنج شنبه 31 تیر 1389 5:40 PM
برش
گوشت گوسفند
:
۱۰۰۰
گرم
کلم پیچ قرمز
:
۵۰۰
گرم
شوید یا شبت
:
۱۰۰
گرم
جعفری ساطوری شده
:
۱۰۰
گرم
پیاز
:
۱
عدد
نمک
:
قدری
سیب زمینی
:
۲۰۰
گرم
لبو
:
۱۰۰
گرم
سیر
:
۲
قاشق سوپخوری
هویج
:
۱۵۰
گرم
برگ بو
:
۴
عدد
برنج
:
۱
قاشق سوپخوری
گوشت و پیاز و برگ بو را بار کرده قدری نمک در آن بریزید همین که گوشت نیم پز شد، کلم و لبو و هویج و سیر خرد کرده و برنج را در آن بریزید و جعفری و شبت را مانند دسته گل ترتیب داده، ته آن را با نخ بسته در آن بیاویزید
.
پس از اینکه مواد مزبور پخته شد، یک قاشق آب گوجه فرنگی را در
۷۵
گرم کره، سرخ کنید و یک دانه فلفل قرمز در آن بریزید. سپس سیب زمینی را ریخته و سبزی دسته کرده و گوشت و استخوان را بیرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوری بکشید
.
سپس
۲۵۵
گرم خامه ترش را زده در سوپخوری بریزید و آن را سر سفره بیاورید
.