0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
پنج شنبه 18 اسفند 1390  9:54 PM

نقل قول hakan_01

سلام دکتر جان با تشکر از زحمات شما دوست عزیزم من حمید کاظمی با نام کاربری hakan_2012 هستم 2 هفته قبل بدلایل شخصی مجبور شدم ایمیلم را داکتیو کنم پس از این مسئله من هیچ ÷یامی را از سایت راسخون نمیتوانستم دریافت کنم و پس از پرس و جو از مدیران راسخون متوجه شدم نمیتوانم آدرس ایمیلم را در سایت تغییر دهم با هماهنگی هایی که شد یک نام کاربری دیگر برایم ایجاد کردند و امتیازات من به این نام کاربری انتقال داده شد : hakan_01                                                                 میخواستم اطلاع دهم همه فعایتهایی که در تالار لیگ برتر میکنم همان کاربر :hakan_2012 بوده ام متوجه باشید علت اصلی این مسئله را که چرا کاربر hakan_2012 یکدفعه غیر فعال شدو میخواستم پیش بینی های نتایج لیگ برتر من را از هفته اول تا الان را به این نام کاربری انتقال دهید ممنون میشوم

با تشکر

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها