0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
یک شنبه 30 بهمن 1390  7:32 PM

نقل قول ayeneh

عرض سلام

من در هفته بیستم اصلا امتیازاتم حساب نشد وچند بار هم گفتم وقول داده بودید که ترتیب اثر دهید ولی متاسفانه نشد

ضمنا در هفته های پیش قرار شده بود چون خیلیاعلام نتایج    طول کشید وخیلی ها برای پیش بینی زحمت کشیده بودند 20 نفر را بعنوان برنده اعلام نمایید وجایزه بدهید که نشد امیدوارم به وعده ها وفا کنیم ممنون از زحمات شما.

با سلام خدمت کاربر پرو پاقرص تالار:

دوست عزیز عارضم که بنده پیش بینی شما را در آن هفته ندیدم و در یکی از تاپیک ها هم از شما پرسیدم و بعد از یک هفته که بررسی کردم پاسخی نداده بودید . ضمنا این کار در کل خلاف قوانین و مقررات مسابقه است و انشاءالله در این فصل رتبه ی بهتری را پیدا میکنید . در مرود میزان برندگان هم بنده پیشنهادات خودرا پس از ارسال به مدیران راسخون برای کاربران هم اعلام میکنم . یکی از این پیشنهادات برای این فصل دوبرابر شده همه جایه ها است به علت کثرت مسابقات و شرکت کننده ها که امیدوارم مورد موافقت قرار گیرد . در اینده از این تغییرات بیشتر خواهید شنید . ضمنا برای مسابقات این فصل طبق هماهنگی انجام شده با مدیر انجمن ها در هر هفته سه برنده خواهیم داشت دو برنده ی پک ورزشی و یک برنده ی پک فرهنگی.

کلیه کاربران در صورت داشتن پیشنهاد و انتقاد در مورد تغییرات ، حتما بیان نمایند .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها