0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)
پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392  3:24 PM

نقل قول nazaninfatemeh

نقل قول doctor114

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار لیگ برتر

سوالم این بود که چرا نام من در بین کاربران برتر فروردین ماه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر می کنم اشتباهی رخ داده چون من مطالب زیادی برای پرسپولیس و همچنین دیگر تیم ها گذاشته ام.

خواهشمندم رسیدگی کنید

سلام بر شما همراه همیشگی و کاربر زحمت کش تالار ورزش علی الخصوص زیر تالار لیگ برتر:

دوست عزیز یک رویه ی به اعتقاد بنده و خیلی از دوستان و مدیران ، اشتباه ، در انتخاب نفرات توسط مسئولین وجود دارد که در دو ماه پیاپی ، کاربری را به عنوان کاربر برتر معرفی نمی کنند !!! مخصوصا اگر از یک تالار باشند . به همین دلیل ما هم در فروردین فرصت را به کاربران دیگری همچون هاکان و سلمان جوان دادیم که در اسفند ماه معرفی نشده بودند ، آن دو عزیز هم متاسفانه به دلایلی که بنده هنوز هم نمیدان مو دیگه واقعا علاقه ای هم ندارم که بدونم به عنان کاربر برتر اعلان نشده اند !!! دلیل عدم انتخاب شما در فروردین ماه ، فقط همین بود که اولا اگر ما هم انتخاب می کردیم ، مسئولین قبول نمی کردند - کما این که هاکان و سلمان جوان را با این که در اسفند ماه هم کاربر برتر اعلام نشده بودند ، برای دومین ماه پیاپی این دفعه که ما معرفی کردیم ، آن ها قبول نکردند !!! - ، دوما فرصت به کاربران دیگر نیز برسد.

سپاس از حضور دائمی شما.

با سلام خدمت مدیر محترم تالار

من فقط می خواستم یک دلیل قانع کننده بشنوم که شنیدم .چون جوابی که کاربر sadeghfafi داد را متوجه نشدم و همچنین انتظار داشتم که مدیر تالار خود پاسخگو باشد نه کس دیگری.به هر حال ممنون به خاطر پاسخگویی تان.انشالله تالار لیگ برتر پر رونق از روز قبل باشد البته با مشارکت همه دوستان  و البته خودم

سلام:

از دید باز و قدرت ادراک بالای شما که نشان از شخصیت خانوادگی مطلوبتان است ، تشکر میکنم.

سپاس از شما

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sadeghfafi ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها