0

ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)
سه شنبه 10 بهمن 1391  3:34 PM

نقل قول sadeghfafi

نقل قول doctor114

نقل قول sadeghfafi

نقل قول doctor114

نقل قول sadeghfafi

doctor114 مدير مجترم سلام و خداحافظ

باتوجه به انگيزه فراوان فعاليت و خبررساني در اين بخش اما متاسفانه جنابعالي چندين پست منو بدون دليل پاك كرديد در عوض پست هاي مشابه رو  نه تنها تاييد ميكنيد بلكه پيغام تشويق هم براشون ميزاريد

با مجموع اين شرايط تصميم گرفتم عطاي اين قسمت رو به لقايش ببخشم

ار آشنايي با شما خوشحال شدم خداحافظ شما و دوستانتون

ياعلي(ع)

کاربر گرامی ،sadeghfafi :

در چند روز گذشته شما خلاف قوانین انجمن ها اقدام به کپی پیست های بی رویه و خارج از چهارچوب نموده و بنده به شما یادآوری نمودم که این کار اشتباه است و اگر بدون نظر شخصی و تالیفی خودتان باشد ، پذیرفته شدنی نیست. شما نیز خوشبختانه در ابتدا قبول نمیوده و تغییر شیوه دادید اما نمیدانم چه شد که باز هم مثل روز اول شد !!! هر روزه باز هم شاهد رفتار خلاف قانون شما بودیم . خب هر کاربری می تواند برود و در روز مثلا چند ده یا حتی چند صد خبر کپی کند و ... ، اما به واقع فایده ی این کار چیست دوست من ؟!

شاید بعضی دیگر از کاربران هم در این تالار و تالار های دیگر هم به کپی اخبار روی بیاورند ، اما همان اخبار هم باید اخباری به روز و غنی باشد . شما در بین اخبار های که کپی می نمودید نیم صفحه ی اول روزنامه ها را هم می زدید !!! این کار توسط کاربر گرامی  AliFanoodi در تالار فوتبال هر روزه انجام می شود و موازی کاری ای بیش نیست. این هم آدرسش:

هر روز ، صفحه ی اوّل روزنامه های ورزشی

در این رابطه ، لازم به ذکر است که 4،5 پست کاربر همیشه همراه و گرامی تالار hakan_01  ، هم به این دلیل حذف شدند وایشان گله ای نداشتند چون متوجه ی حقیقت امر شدند.

اگر هم مطلب دیگری فرمایش دارید ، بفرمائید تا پاسخگو باشم.

بنده از شما تقاضا دارم از ما جدا نشده وبه فعالیت در چارچوب قوانین انجمن ها بپردازید و از کاربران برتر تالار ورزش شوید ، انشاء الله.

سپاس

سلام مجدد

ممنون از پاسخگويي شما

بنده همانطور كه عرض كردم بسيار دوست دارم كه بتونم اخباري به روز و دست اول از سايت هاي مختلف  و البته معتبر جمع آوري كرده و به اطلاع بازديد كنندگان  سايت وزين راسخون برسونم

و اگر هم تخلفي نسبت به قوانين اين تايپيك صورت گرفته قطعا بدونيد كه اين كار غير عمد صورت گرفته است

پس شما بفرماييد كه من چگونه بايد بدون تخلف از ديد شما به ادامه فعاليت بپردازم

يا علي(ع)

سلام  و درود دوباره :

خوشحالم که از پیش ما نرفتید آقا صادق !

عارضم به حضور انورتون که اولا طبف فرمایش دوستمون در هر روز بیش از 10 ، 15 پست نباید کپی پیست نمائید ، در غیر این صورت پست های کم اهمیت شما پاک میشود تا به مرز همان 15 پست برسد .

دوما ف پست های شما اگر خبری است باید خبر های ناب و به روز و دارای محتوای غنی و ارزش خبری بالا باشد.

سومین مورد که برای ما از همه مهم تر است و متاسفانه حضرت عالی آن را رعایت نمفرمائید ، گذاشتن نظر شخصی خودتان در زیر پست ، در پستی جداگانه است .

برای مثال این خبر را مشاهده بفرمائید که کاربری خبری را کپی کرده و نظر خودرش را هم عنوان کرده و این از لحاظ ما مورد قبول است :

به نظر شما چه کسی کنار گواردیولا می نشیند؟

به همین راحتی !!!

باز هم سوال و شبهه ای باقی مانده بود ، درخدمتم.

امیدوارم شما هم روزی کاربر برتر تالار ورزش شوید.

سپاس
ممنون از راهنمايي خوب شما

چند خبر گذاشتم لطفا مطالعه بفرماييد و نظرتون رو در موردشون اعلام كنيد

خوشحال ميشم جهت بهتر شدن راهنمايي بفرماييد

مجددا ممنون و متشكر

سلام مجدد:

دو نکته ی کوچک دیگر که بقیه کاربران هم خودرا ملزم به رعایت آن کردهاند و تقاضا دارم شما هم رعایت فرمائید:

اول این که : سعی کنید تعداد پست های شما در تالار ورزش و زیر تالار های آن در هر روز بیشتر از 10 تا نشود. به چند دلیل از جمله اینکه متهم به کپی پیست بی رویه نشوید از سوی کاربران و دیگر این که مطلب شما بیشتر در صفحه اصلی مانده و مشارکت کاربران را در پی خواهد داشت که این مشارکت به نوبه ی خود پاسخگوئی شما به آن ها و افزایش شانس شما برای کاربر برتر شدن را در پی خواهد داشت . مطابق کاری که کاربر گرامی ، هاکان ، همواره انجام می دهند و بسیار پسندیده است .

دوم این که : همواره سعی کنید با فونت پیش فرض سایت کار کنید چون هم زیبائی خاصی دارد و هم وحدت رویه ای بین کاربران است و هم اینکه کاربرانی که اینترنت پرسرعت ندارند در دیدن مطالبتان دچار مشکل نشوند.

سپاس از دوست جدید خوب تالار ورزش

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden
دسترسی سریع به انجمن ها