پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ)
شنبه 30 دی 1391 10:32 PM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست گرامی و مدیر پرتلاش در تالار ورزش
راستش خواستم بگویم اینجانب تمام هم و تلاشم بر این بود تا حداقل یک کاربر در تالار شروع به فعالیت کند لذا خواهش و تمنای مرا بپذیرید در صورتی که پس از انجام رای گیری و محاسبه فعالیتها در صورتی که اسم اینجانب بعنوان کاربر برتر تالار برگزیده شد اینجانب را معرفی نفرمایید و نیز اگر امکان دارد حتی اسم مرا از بین کاندیداها حذف نمایید البته رای من برای همه کاربرانی خواهد بود که اینجا فعالیت کرده اند .
hakan_01
کاربر گرامی و قدیمی و همیشه همراه تالار ورزش
سلام و عرض ادب
تلاش ها و فعالیت های شما بر بنده پوشیده نیست و زیر نظر دارم.
شما از معدود کاربرانی هستید که همواره اخباری را که قرار می دهید نظری جامع درمورد آن هم ایجادمی نمائید و همواره در تاپیک هایی که خود ایجاد کرده اید ، پاسخگوی کاربران بوده و به ایجاد مباحث نو و پیگیری اخبار کمک نموده اید .
این روند باعث تغییر رویه ی دو کاربر گرامی تالار nazaninfatemeh و zareinurse نیز شده است و ازبرکات فعالیت آگاهانه و هدفمند جناب عالیست.
پیشنهاد شما مورد تقدیر است.اما از بنده خواسته شده کاربران برتر وفعال تالارهایم را معرفی کنم و این کار را هم کردهام و امیدوارم حق کسی ضایع نشده باشد چون تمام تلاشم هم همین بوده . این که به جای شما کس دیگری برنده اعلام شود در مقام مسئولیت بنده نیست. به مسئولین انعکاس می دهم و آن ها خودشان هرکاری خواستند بکنند ، با خودشان . از نظر بنده شما یکی از سه ، چهار کاربر برتر تالار ورزشید.
سپاس
برای من همه اینها که اینجا کار کرده اند کاربر برتر و شما نیز مدیر برتر هستید و خواهید بود .
نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم