پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
چهارشنبه 22 شهریور 1391 8:56 PM
سلام.
اینکه این نظر سنجی را گذاشتید برای شرایط فعلی خوب و مناسب است،منتها باید تلاش کرد اساسی تر مشکل را برطرف کرد.در مسابقه پیش بینی هفته جاری که توسط مدیر ارشد گذاشته شده بود نوشته شده بود که در صورتی که شرکت کنندکان مایل هستند میتوانند گزینه ای را انتخاب کنند تا بعد از ارسال پست،پستشان قابل مشاهده نباشد.البته من این را ندیدم،یعنی نفهمیدم این گزینه کجاست!فکر کنم یادشون رفته این گزینه را تعبیه کنند.شاید هم من اشتباه میکنم. اما در هر صورت پیگیری برای تعبیه همچین گزینه ای دیگه ریشه ای این مشکل را حل میکند،زیرا دیگه کاربران میتوانند با انتخاب اینچنین گزینه ای پستشان را مخفی کنند تا کسی از روی آنها کپی نکنند و در نتیجه دیگه کار به مسئله مطرح در نظرسنجی نمیرسد.
این پیشنهاد شما هم چند حسن دارد و چند نقص ! حسنش را که فرمودید ،اما نقایص ان هم کم نیست .برای مثال به نظر من فرض کنید یه بازی خارجی داریم و شرکت کننده خانم هست و شناختی ندارد از آن تیم ها . خب اشکالی نداره از لحاظ قوانین که بیاد ببینه که دیگران بیشتر کدام تیم را برنده پیش بینی کرده اند و ایشان هم پیش بینی کند. و اگر پست ها پنهان باشد امکانش نیست . دو.مین نقص آن هم این است که شاید مثلا شخص شما پیش بینی کرده و ارسال پنهان داشته باشید . در این صورت امکان ویرایش پست خودتان را در مواقعی که مثلا در تیمی که شما برنده اعلام کرده اید ، 3 بازیکن اصلی مصدوم شوند ، نخواهید داشت .
باز هم منتظر حضور و پیشنهادات شما هستیم.
سپاس
سلام آقای دکتر
بله شاید خیلی از شرکت کنندگان شناختی از تیم های دیگر نداشته باشند ولی به نظر من هم اگر پیش بینی نشان داده نشود بهتر است
در مورد ویرایش هم می توان یک بند اضافه کرد که مثلا دوستان دو بار حق ارسال پست دارند و در این صورت پست دوم آنها ملاک خواهد بود
سلام آقا سلمان:
در مورد این یشنهاد که پست ها نمایش داده نشود هم نظر سنجی میزاریم وبه درخواست شما کاربران عمل می کنیم . اما بازه م در کل قضیه فرقی نداره ها ! باز هم شاید چند نفر امتیازشان برابر شود ! آن وقت چی ؟!
سپاس