پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
جمعه 20 مرداد 1391 2:30 AM
جناب دکتر اصلاً لحنتان به عنوان یک مدیر با سابقه مورد پسند نیست!!!
اشکال شما هم اینه که اصلاً حال و حوصله و وقت ندارید برای پاسخگویی! کجای دنیا نوشته که بنده باید برای پیدا کردن جواب خود بر پایه پیش فرض ذهنی که "ممکن است سوال من را سایر کاربران مطرح کرده باشند" بروم . کل سوالات جوابهای سایر کاربران را بخونم؟ پس اگر اینطوری هست دیگه تاپیک سولات و انتقادات رو تعطیل کنید!چون احتمالاً خیلی ها مثب بنده سوال تکراری میپرسند!!!
در مورد تازه پیوستن بنده به شما هم در پستی دیگر توضیح دادم!! استفاده از این جمله رنگ و بوی جالبی ندارد!! تازه به جمع شما پیوستم!!؟؟ در مورد بحث اولویت و قرعه کشی در پستی دیگر جوابتان را داده ام و اینجا اطاله نمیکنم.
انتقادی که مطرح است که چرا باید انقدر نتایج دیر داده بشه؟ خیلی جالبه فصل قبل 34 هفته بوده و تنها نتیجه 8 هفته ی آن اعلام شده!! یعنی میشه به عبارتی گفت نتایج پیش بینی تا بازی های یکسال پیش اعلام شده است!! بله بله میدانم که الان میخواهید بفرمایید که کار سنگین و وقت گیر و سخته!بله قبول دارم!! اما 2 نکته مهم تر: وقتی هرکسی مسئولیتش را قبول کرد باید آن را به نحو احسن و به موقع به اجرا و اتمام در بیاورد(تاکید میکنم هر کسی! کلی عرض نمودم) دوماً شما اگه به تنهایی نمیرسید کار را به موقع انجام بدید از روابط عمومی بخواهید 2-3 کاربر علاقه مند را به عنوان دستیار برایتان بگذارند(همراه با مزایایی مثل امتیاز اهدایی) سپس از آنها کمک بگیرید! فکر میکنم این کار کار خوبی باشه.
راستی در مورد اینکه فقط 20 نفر اسمشان رد میشود اگر ممکن است لینکی که غیر از اینجا این موضوع را به استحضار کاربران رسانده اید بهم بدید! ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
موفق باشید
سلام
جالبه که انگار اصلا دلتان نمیخواست این انتقاد بنده را پذیرا باشید!!! شما به نظر کاربر دیگری که بعد از بنده بود پاسخ دادید اما به این نطر حتی یک تشکر هم نزدید که من بدونم خوندیدش!
یه زمانی یادمه بیشتر وقت میکردید و در برخی قسمت ها منتقد تند و تیز بودید! حال میبینم که خودتان اصلاً در مقابل انتقادها انعطاف خوبی ندارید!
bivafa_rasekhoon@yahoo.com