پاسخ به:ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات مسابقه ی پیش بینی لیگ یازدهم)
سه شنبه 3 مرداد 1391 10:13 PM
سلام
خوشحالم که در لیگ جدید هم باز مسابقه داریم!! ولی خب کاربران سایت ظاهرا زیاد حواسشون نیست! در این 12 ساعتی که مسابقه روی سایت قرا گرفته فقط 2 نفر شرکت کننده داشته ایم که البته یکی شون هم منم!! با توجه به اینکه از فردا هم سایت از دسترس خارج می شود اگر همین امروز بتوانید با مسئولین صحبت کنید که آگهی شروع مجدد مسابقات را قرار دهند خیلی خوب می شود.
این مطلبی که اینجا قرار می دهم امیدوارم یک وقت خدای ناکرده باعث دلخوری شما نشود ولی اگر دوست داشته باشید می توانم در مسابقات فصل جدید جهت شمارش امتیازها همکاری کنم و هر هفته آنلاین امتیازها را از طریق یک فایل اکسل برایتان ارسال کنم تا نتایج مسابقات به روز باشد. البته خدای ناکرده اگر از این پیشنهاد ناراحت می شوید این پاراگراف آخر را نخوانده بگیرید!
یاعلی
با سلام:
در خصوص همکاری شما لطفا با راه ارتباطی بنده که در اولین پسا آمده مکاتبه نمائید .
در خصوص تبلیغ مسابقه هم با مسئولین مکاتبه شد . امیدوارم سریعا اقدام کنند .
سپاس
سلام
برایتان ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نگرفتم
نتایج هفته اول آماده است. برایتان ایمیل کنم یا یک تایپیک باز کنم قرار بدهم؟
با سلام:
فعلا قدری تامل بفرمائید با شما تما تماس گرفته می شود .
سپاس
سلام
چشم حتماً ، منتظر می مانم.
عجله من به خاطر این بود که نتایج به روز باشد و تا قبل از اعلام مسابقه هر هفته نتایج هفته قبل مشخص شده باشد.
راستی نتایج مسابقه جام ملتها مشخص شد یا نه؟
سلام:
با تشکر فراوان از شما دوست گرامی ، لطفا فایل اکسل را برای بنده ایمیل نمایید تا اقدامات بعدی با شما هماهنگ گردد .
سپاس