0

ترشي هلو

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي هلو
چهارشنبه 2 شهریور 1390  3:46 AM

 

مواد اولیه :

  • هلو زعفراني پنج عدد
  • سياه‌دانه يك قاشق غذاخوري
  • نمك و دارچين يك قاشق چايخوري
  • شكر يك قاشق سوپخوري
  • ميخك 20 دانه
  • سركه به ميزان لازم

                                                                          


طرز تهيه:                                                                                                            

 

هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را اضافه كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موقع مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا مي‌كنيم، ترشي (بعد از 20 روز آماده است.)

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها