ترشي ليته تنوري بادنجان
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:41 AM
طرز تهيه:
ابتدا 5/1 كيلوگرم بادنجان را روي حرارت تنوري كرده، پوست آن را بگيريد و ساطوري كنيد و كنار بگذاريد. سپس 5/1 كيلو بادنجان ديگر را در آب، سركه و نمك بپزيد در آبكش قرار دهيد تا آبش برود و آنها را هم ساطوري كنيد و به بادنجان تنوري اضافه كنيد آنگاه سير، فلفل، هويج، سبزي و ادويه را مخلوط كرده و با نمك در يك ظرف شيشهاي دردار ريخته، رويش سركه بريزيد تا كاملا سطح مواد ترشي را بپوشاند بعد از گذشت ده روز اين ترشي آماده و قابل خوردن است.
نكته: ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.
یا حسین (ع)