شور مخلوط فوري
چهارشنبه 2 شهریور 1390 3:37 AM
گل كلم، هويج، كرفس، لوبيا سبز، فلفل قرمز، كلمپيچ، سير، زنجبيل و فلفل دلمهاي را در آبكشي ريخته، نمك بزنيد و بگذاريد چهار ساعت بماند.
سبزيهاي نمك زده را در كاسهاي ريخته و زردچوبه، سركه، شكر، روغن زيتون و آبليمو را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. سپس به اندازه كافي در آن آب بريزيد تا فقط طعمها با هم مخلوط شوند. در ظرف را ببنديد و حداقل يك ساعت بگذاريد بماند و سپس آن را سرو كنيد. اين شور تا دو هفته در يخچال قابل نگهداري است.
یا حسین (ع)