مرباي گل گاوزبان
چهارشنبه 2 شهریور 1390 12:26 AM
مواد اولیه :
مرباي گل گاوزبان
طرز تهيه:
گلهاي گاوزبان را از شب قبل در آب خيس كنيد تا خاكشان گرفته شود، بعد آن را در آبكش ريخته و كاملا بشوييد تا تميز شود. آب و شكر را در قابلمه مسي (حتما بايد مسي باشد) ريخته تا قوام بيايد و كشدار شود. گلها را داخل آن ريخته و چهار الي پنج دقيقه صبر كنيد تا چند جوش بزند. در آخر آبليمو را اضافه كنيد تا مربا كپك نزند. مجله شماره 40 صفحه 86 آموزش از خانم مهسا نکوبخت
یا حسین (ع)