0

مرباي گيلاس

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

مرباي گيلاس
چهارشنبه 2 شهریور 1390  12:03 AM

مواد اولیه :

  • گيلاس صورتي رنگ يك كيلوگرم
  • شكر 700 گرم

مرباي گيلاس

طرز تهيه:                                                              

 

گيلاس را تميز شسته، هسته آن را بگيريد طوري كه له نشود بعد در ظرف مورد نظر يك رديف گيلاس و يك رديف شكر ريخته و آن را در يخچال گذاشته تا 24 ساعت بماند. سپس در قابلمه لعابي يا استيل روي حرارت زياد گذاشته تا شربت آن غليظ شود.

مجله شماره 41 صفحه 88

آموزش از خانم طاهره محمد کاظم

 

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها