ترشي بادنجان و زيتون
چهارشنبه 2 شهریور 1390 12:03 AM
مواد اولیه :
ترشي بادنجان و زيتون
طرز تهيه:
بادنجان را به صورت مكعبي خرد كرده با كمي سركه و نمك بپزيد و فلفل دلمهاي، خيار و فلفل قلمي را خرد كرده، هويج را حلقهاي برش بزنيد. موسير يك شبانه روز خيس شده را خشك و با مواد مخلوط كرده و در شيشه تميز ريخته، سركه و نمك را اضافه كنيد تا اينكه روي ترشي از سركه پوشيده شود و بعد در جاي خنك نگهداري كنيد. مجله شماره 41 صفحه 69 آموزش از خانم طاهره محمد کاظم
یا حسین (ع)