ترشي قارچ
سه شنبه 1 شهریور 1390 11:30 PM
مواد اولیه :
ترشي قارچ
طرز تهيه:
ابتدا قارچ، سبزي، سير و فلفل را به خوبي شسته و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها برود. بعد نمك و سركه را در آب حل كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد و در قابلمه را گذاشته صبر كنيد تا سرد شود. قارچها را در ظرف شيشه اي ريخته و روي آن سبزيهاي معطر، سير و فلفل قرار دهيد. آب، نمك و سركه سردشده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند، در ظرف را محكم بسته و يك هفته در جاي خنك نگه داريد. نكته: حتما براي ترشي قارچ بايد از سركه سفيد استفاده شود تا رنگ قارچها تغيير نكند. مجله شماره 44 صفحه 53 آموزش از خانم محبوبه صباغی کارشناس آشپزی
یا حسین (ع)