ترشي ميوه
سه شنبه 1 شهریور 1390 11:10 PM
مواد اولیه :
ترشي ميوه
طرز تهيه:هلو و گلابي را پس از شستن و خشك كردن رنده كنيد. هلو را با رنده ريز و گلابي را با رنده درشت. سير رنده شده را با سركه، نمك و فلفل به هلو و گلابي اضافه كنيد. شكر را اضافه كرده تا تيزي سركه سفيد گرفته شود، سپس ترشي را در ظرف شيشهاي بريزيد و به مدت يك هفته در يخچال نگهداري كنيد. پس از طي شدن اين مدت ترشي آماده است.
مجله شماره 45 صفحه 35
آموزش ازخانم اعظم الملوک هوشمند
یا حسین (ع)