0

سس ترش با تمرهندي

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

سس ترش با تمرهندي
سه شنبه 1 شهریور 1390  4:30 AM

مواد اولیه :

  • آب تمرهندي 500 سي‌سي
  • تمرهندي 50 گرم
  • آب مرغ و سرکه سفید از هر کدام 500 سي‌سي
  • آرد ذرت يك قاشق چايخوري
  • آب يك قاشق سوپخوري

سس ترش با تمرهندي

طرز تهيه:                                                      

 در يك ظرف تمرهندي و آب آن را بريزيد و در حال هم زدن با حرارت ملايم در حدود 20 دقيقه بپزد. آب مرغ و سركه را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 30 دقيقه ديگر بپزد. سپس سس را از صافي رد كنيد تا تمرهندي جدا شود. آرد و آب را مخلوط كرده تا خمير درست شود و به سس اضافه كنيد.

مجله شماره 47 صفحه 86

آموزش از خانم ملیحه اصغریان کارشناس سفره آرایی

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها