شور گل كلم و سبزيجات
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:25 AM
مواد اولیه :
شور گل كلم و سبزيجات
طرز تهيه:ابتدا سبزيجات را مثل گل كلم، هويج، خيار و كرفس شسته و روي يك پارچه پهن كنيد تا كاملا خشك شود. سبزي را شسته و خرد كنيد. در يك قابلمه آب، نمك و سركه را روي حرارت گذاشته تا بجوشد آن را كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود. سپس سبزيجات را داخل ظرف مورد نظر ريخته آب، نمك، سركه خنكشده، سبزيهاي معطر و فلفل سبز تند را به همراه سيرهاي درسته به آن اضافه كرده و در ظرف را محكم ببنديد و به مدت چهار هفته در يك جاي خنك قرار داده تا شور درست شود.
نكته:
1- محلول آب و نمك اگر گرم باشد سبزيجات نرم ميشوند.
2- اگر خيار قلميريز داريد ديگر خيارها را خرد نكنيد.
مجله شماره 49 صفحه 86
آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
یا حسین (ع)