خيارشــور
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:24 AM
مواد اولیه :
خيارشــور
طرز تهيه:خيارها را پس از تميز كردن روي پارچه قرار داده تا كاملا خشك و بدون آب و رطوبت باشد. سبزيجات را پس از تميز كردن شسته روي پارچه قرار داده تا آبش گرفته شود. در ظرف دلخواه مقداري سبزي و سير ريخته خيارها را روي آن قرار دهيد. باز مقداري سبزي، سير و فلفل بريزيد تا ظرف پُر شود. سپس 16 ليوان آب را همراه با نصف ليوان نمك روي حرارت جوشانده و بعد دو ليوان سركه اضافه كرده و پس از جوش مجدد به صورت داغ روي خيارها ريخته و در آن را فوري ببنديد. پس از خنك شدن در يخچال يا يك جاي خنك و تاريك قرار دهيد. پس از سه هفته آماده است.
مجله شماره 49 صفحه 69
آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
یا حسین (ع)