0

ترشي كلم قرمز

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي كلم قرمز
سه شنبه 1 شهریور 1390  4:24 AM

مواد اولیه :

  • كلم قرمز و فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام يك عدد
  • نمك و پودر سير و سرکه سفید به ميزان لازم

ترشي كلم قرمز

طرز تهيه:                                                                                                                    

كلم قرمز را بعد از اين‌كه خوب شستيد به صورت رشته‌هاي نازك خرد كرده و با نمك، زردچوبه و پودر سير مخلوط كنيد. سپس سركه سفيد را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نماييد. براي خوش‌رنگ شدن اين ترشي مي‌توانيد  با دست كمي كلم قرمز را ماساژ داده تا رنگ قرمز از خودش پس دهد سپس در ظرف بريزيد. اين ترشي را مي‌توان در كنار انواع غذاهاي سرخ‌كردني به عنوان تزئين استفاده كرد.

نكات قابل توجه براي تهيه ترشي

1. سبزيجات يا ميوه‌هاي ترشي بايد بدون لك، سالم و بدون رطوبت باشد.

2. عامل مهم در تهيه ترشي، سركه آن مي‌باشد كه بايد از خالص بودن آن مطمئن باشيد در غير اين‌صورت ترشي شما كپك مي‌زند.

3. اگر از خالص بودن سركه مطمئن نبوديد بهتر است سركه را قبل از استفاده كمي بجوشانيد.

4. شيشه‌هايي كه در آن ترشي را نگهداري مي‌كنيد بايد كاملا تميز و عاري از هر آلودگي باشد.

5. حتي‌الامكان انواع ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد تا بتوانيد به مدت طولاني آن را سالم حفظ كنيد.

مجله شماره 48 صفحه 69

آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها