0

ترشي سيب

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي سيب
سه شنبه 1 شهریور 1390  4:23 AM

مواد اولیه :

  • سيب درشت سه عدد
  • شكر دو پيمانه
  • سركه سفيد يك و نيم پيمانه
  • دارچين يك قاشق چايخوري

ترشي سيب

طرز تهيه:                                                                                   

 ابتدا شكر و دارچين را با سركه مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود. سپس سيب‌ها را قالب زده و مخلوط را به جوش آورده بدون در 10 دقيقه بگذاريد تا آرام بجوشد. سپس سيب‌ها را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط سركه را روي آن بريزيد و بعد از خنك شدن در ظرف را ببنديد.

نكته:

اين ترشي يك هفته‌اي آماده است.

مي‌توان مقدار دارچين را در صورت دلخواه افزايش داد.

مجله شماره 48 صفحه 90

آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها