ترشي بادنجان شكمپر
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:16 AM
مواد اولیه :
ترشي بادنجان شكمپر طرز تهيه: براي درست كردن اين ترشي بيشتر بايد دقت كرد، بادنجانهاي كوچك و بدون تخم را انتخاب كنيد كه كمي تيره و براق باشد. بادنجانها را شسته و سر آن را كمي بزنيد. يك شكاف در شكم آن ايجاد كنيد و با آب و سركه كمي بپزيد. درون صافي ريخته و يك سيني يا بشقاب كه كمي از دهانه آبكش كوچكتر است قرار داده و يك جسم سنگين رويش گذاشته تا تحت فشار آب اضافي آن خارج شود. در ظرف جداگانه نعنا خردشده را با سير رنده و فلفل سبز تند ريزشده مخلوط كرده نمك و زردچوبه زده، سپس داخل شكم بادنجانها را با اين مواد پر كرده و در ظرف مناسب طوري بچينيد كه شكاف بادنجان به سمت بالا باشد و مواد نريزد. سپس سركه را اضافه كرده به طوري كه روي بادنجانها را بگيرد. در ظرف را بسته و در جاي خنك نگهداري شود. مجله شماره 50 صفحه 69 آموزش از خانم معصومه یاوری راز کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
یا حسین (ع)