ترشي لبناني
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:13 AM
مواد اولیه :
ترشي لبناني
طرز تهيه:
تمامي سبزيجات را به صورت حلقهاي خرد كنيد. بادنجانها را با كمي سركه بپزيد. در ظرفي تمبرهندي را با سركه مخلوط كرده و از صافي عبور دهيد تا هستههاي آن جدا شود روان گردد. رب انار را هم با سركه مخلوط كرده و در ظرفي همه سبزيجات را مخلوط كرده و ادويه زده، رب انار، تمرهندي و سركه را اضافه كنيد و در شيشه بريزيد اين ترشي 10 روزه آماده ميشود. مجله شماره 50 صفحه 84 آموزش از ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی
یا حسین (ع)