0

ترشي لبناني

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي لبناني
سه شنبه 1 شهریور 1390  4:13 AM

مواد اولیه :

  • هويج و شلغم و بادنجان از هر کدام سه عدد
  • فلفل تند پنج عدد
  • سياه‌دانه و گلپر و زردچوبه از هر کدام يك قاشق سوپخوري
  • رب انار سه قاشق سوپخوري
  • تربچه هفت عدد
  • تمرهندي يك بسته
  • سركه به ميزان لازم
  • زيره يك قاشق مرباخوري
  • سير پنج حبه

ترشي لبناني

طرز تهيه:                                                                                                             

تمامي سبزيجات را به صورت حلقه‌اي خرد كنيد. بادنجان‌ها را با كمي سركه بپزيد. در ظرفي تمبرهندي را با سركه مخلوط كرده و از صافي عبور دهيد تا هسته‌هاي آن جدا شود روان گردد. رب انار را هم با سركه مخلوط كرده و در ظرفي همه سبزيجات را مخلوط كرده و ادويه زده، رب انار، تمرهندي و سركه را اضافه كنيد و در شيشه بريزيد اين ترشي 10 روزه آماده مي‌شود.

مجله شماره 50 صفحه 84

آموزش از ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها