0

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي
سه شنبه 1 شهریور 1390  4:09 AM

مواد اولیه :

  • سبزي ترشي ساطوري شده (ترخون، مرزه، شويد، جعفري و گشنيز) و گل کلم خرد شده از هر کدام دو پيمانه
  • هويج نگيني و خیار نگینی و کرفس از هر کدام يك پيمانه
  • كلم برگ خرد شده و پیاز خلال شده و سیب ترشی از هر کدام نصف پيمانه
  • موسير تازه نگيني و سیر و فلفل سبز تند نگینی از هر کدام 1/4پيمانه
  • هل نصف عدد
  • سركه و آب گوجه‌فرنگي به ميزان لازم
  • نمك حدود سه قاشق غذاخوري
  • زردچوبه نصف قاشق غذاخوري
  • سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز هر كدام يك قاشق غذاخوري
  • چوب دارچين چند تكه
  • دانه فلفل سياه نيم‌كوب شده يك قاشق مرباخوري

ترشي فصل با آب گوجه‌فرنگي

طرز تهيه:                                                                                                            

سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گل‌پر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل  حجم مواد را با سركه و  باقي‌مانده را با آب گوجه‌فرنگي پر كنيد.

نكته:

 در اين ترشي از بادنجان استفاده نمي‌شود چون رنگ ترشي را تيره مي‌كند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود.

سالاد ترشي

مجله شماره 52 صفحه 80

آموزش از خانم فرشته عطایی کارشناس شیرینی پزی

 

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها