ترشي فصل با آب گوجهفرنگي
سه شنبه 1 شهریور 1390 4:09 AM
مواد اولیه :
ترشي فصل با آب گوجهفرنگي
طرز تهيه:
سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز را تفت دهيد. گلپر و تخم گشنيز تفت داده شده را آسياب كنيد. تمام مواد فوق را (به جز سركه و آب گوجه) با هم مخلوط كنيد. معادل حجم مواد را با سركه و باقيمانده را با آب گوجهفرنگي پر كنيد. نكته: در اين ترشي از بادنجان استفاده نميشود چون رنگ ترشي را تيره ميكند و اين ترشي بايد در جاي خنك نگهداري شود. سالاد ترشي مجله شماره 52 صفحه 80 آموزش از خانم فرشته عطایی کارشناس شیرینی پزی
یا حسین (ع)