0

ترشي باقلا

 
salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6597
محل سکونت : تهران

ترشي باقلا
سه شنبه 1 شهریور 1390  3:51 AM

مواد اولیه :

  • باقلا 500 گرم
  • سركه دو پيمانه
  • سركه بالزاميك 1/3 پيمانه
  • آب نصف پيمانه
  • گلپرو نمک و فلفل قرمز از هر کدام دو قاشق سوپخوري

ترشي باقلا

 طرز تهيه:                                                                                                                           

 اين ماه فصل باقلاست بهترين كار در حال حاضر گذاشتن ترشي آن است؛ تا زمان و فصل آن تمام نشده اين كار را انجام دهيد تا در فصل زمستان يك ترشي بهاري داشته باشيد.

ابتدا باقلا را پوست گرفته و در ظرف لعابي مي‌ريزيم و سركه‌ها و آب را مخلوط كرده روي باقلا ريخته و با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه مي‌پزيم. سپس ادويه را افزوده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري مي‌كنيم. اين ترشي بعد از 15 روز آماده مصرف است.

مجله شماره 57 صفحه 90

آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی

 

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها