ترشي باقلا
سه شنبه 1 شهریور 1390 3:51 AM
مواد اولیه :
ترشي باقلا طرز تهيه: اين ماه فصل باقلاست بهترين كار در حال حاضر گذاشتن ترشي آن است؛ تا زمان و فصل آن تمام نشده اين كار را انجام دهيد تا در فصل زمستان يك ترشي بهاري داشته باشيد. ابتدا باقلا را پوست گرفته و در ظرف لعابي ميريزيم و سركهها و آب را مخلوط كرده روي باقلا ريخته و با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه ميپزيم. سپس ادويه را افزوده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر ريخته و در جاي خنك نگهداري ميكنيم. اين ترشي بعد از 15 روز آماده مصرف است. مجله شماره 57 صفحه 90 آموزش از خانم ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی
یا حسین (ع)