0

۵ دلیل برای اینکه چرا شما باید به تک تک نظرات پاسخ بدهید!

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

۵ دلیل برای اینکه چرا شما باید به تک تک نظرات پاسخ بدهید!
سه شنبه 22 تیر 1389  8:41 PM

احتمالا شما هم زمان ارسال پست قسمت نظرات را فعال نگه میدارید و از این طریق میتوانید از دیدگاههای خوانندگان و کاربران سایت یا وبلاگتان با خبر شوید.زمانی که شما یک پست مفید و کارآمد را منتشر میکنید انتظار دیدن نظرات دیگران را هم دارید. اما آیا این دیدگاهها باید یک طرفه باشند؟

پاسخ ندادن به نظرات مانند اینست که یک کمپانی اقدام به عرضه کردن یک کالایی بکند ولی از پشتیبانی آن محصول امتناع کند! البته بعضی از وبلاگ نویس ها کلا عادت ندارند که به نظرات پاسخ دهند و انجام این کار را نوعی بی کلاسی میدانند !

اما یک وبلاگنویس موفق همیشه با خوانندگان و کاربرانش تعامل دارد.

اگر نگاهی به وبلاگ های موفق خارجی بیندازیم میبینیم که اکثر آنها به تمامی دیدگاهها پاسخ میدهند و کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که این کار را انجام ندهد. در این پست ۵ دلیل برای پاسخ دادن به نظرات را بررسی میکنیم.


۱-کاربران به درج دیدگاه تشویق میشوند: وقتی یک کاربر نظری درباره ی یک پست مینویسد و بعد از مدتی به وبلاگ مراجعه میکند و متوجه میشود که پاسخی برای نظرش نوشته نشده اولین جیزی که به ذهنش میرسد اینست که این نظر من یا خوانده نشده یا مورد بی مهری وبلاگ نویس واقع شده. نتیجه ی این تفکر اینست که او دیگر هیچ نظری بابت پستهای دیگر نمینویسد.

افرادی هستند که عادت به نوشتن دیدگاه ندارند ولی وقتی تعامل میان وبلاگ نویس و کاربران را در قسمت نظرات میبیند او هم تشویق میشود تا حداقل یک خطی درباره ی پست دیدگاه بنویسد.

۲-این کار کیفیت پستهای شما را بالا می برد: شاید شما هم پستهای آموزشی منتشر میکنید مطمئنا تمام قسمتهای مربوط به آموزش در پست ذکر نمیشود و علاوه بر آن همیشه ابهامات و سوالاتی پیرامون آنها مطرح میشود. شما با پاسخ دادن به سوالاتی که در قالب دیدگاهها مطرح میشوند میتوانید خلا ها و نقص های پستتان را بپوشانید. با انجام این کار مطمئنا کاربران دیگر هم به جمع نظردهنده ها اضافه میشوند.

دیروز به صورت اتفاقی وارد وبلاگی شدم. در این وبلاگ یک پست تقریبا ۱۵ خطی درباره ی نصب یک بازی منتشر شده بود. اما همین پست ۱۵ خطی ۱۰۹۰ دیدگاه به همراه داشت! کاربران سوالات خود را مطرح کرده بودند و نویسنده به آنها پاسخ داده بود. هر چند پاسخها چندان حرفه ای نبودند ولی به هر حال نویسنده موفق شده بود کاربران را جذب کند.

۳-دیدگاهها به سئوی شما کمک میکنند : موارد و بحثهایی که در دیدگاهها مطرح میشوند بدون شک به بهتر شدن سئوی وبلاگ یا وبسایت شما کمک میکنند.اصولا مطالب دست اول سئو را بهتر میکنند و این دیدگاهها هم که همگی دست اول هستند باعث میشوند که شما بتوانید رتبه ی بهتری در موتورهای جستجو به دست بیاورید.
بعضی مواقع کاربرانی که از طریق موتورهای جستجو وارد سایت و وبلاگ شما میشوند به قسمت نظرات هدایت میشوند.
اگر ابزاری برای شناسایی این موارد دارید ( مانند آمارگیرها) حتما این موضوع را بررسی کنید.
مثال واضحی برای این مورد میتواند همان وبلاگی باشد که ۱۰۹۰ دیدگاه به همراه داشت.رتبه ی پست آن وبلاگ با کلمه ی کلیدی آن ازی رتبه ی یک را داشت.

۴- مقبولیت شما را بیشتر میکند: فرض کنید که وارد یک خیابان شدید که در این خیابان تعداد زیادی فروشگاه وجود دارد اما در کنار یکی از آنها صف طولانی تشکیل شده است. این نشانگر بالا بودن کیفیت کالاهای آن فروشگاه و مقبولیت آن میباشد. احتمالا شما هم وارد آن صف میشوید.

عین همین موضوع در وبلاگها هم مطرح میشود. وقتی تعداد نطرات زیادی پیرامون پستهای شما درج شود کاربر هم مشتاق میشود تا نظری درباره ی پستهای شما بدهد.

اما نقش شما چیست؟ اگر در یک پستی ۱۵ دیدگاه مطرح شود و شما به تمامی آنها پاسخ دهید تعداد نطرات درج شده به ۳۰ نظر میرسد که باعث میشود کاربر جذب پست شما شود و مورد بالا رخ دهد.

۵- صلاحیت و اعتبار شما را افزایش میدهد: شما با پاسخ دادن به هر سوالی که مطرح میشود میتوانید تخصص خودتان را در آن مورد اثبات کنید. این موضوع علاوه بر افزایش صلاحیت شما باعث میشود که کاربران اعتماد بیشتری به مطالبتان پیدا کنند و این موضوع به تخصصی شدن وبلاگ یا وبسایت شما میانجامد که باعث بالا رفتن ارزش سایت و وبلاگ شما میشود.pcfa

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

تشکرات از این پست
nn22
دسترسی سریع به انجمن ها