0

مديرعامل شرکت آبفاي گيلان: براي اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام اين شرکت، نيازمند100 ميليارد تومان اعتبار

 
somayeh_224
somayeh_224
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 584

مديرعامل شرکت آبفاي گيلان: براي اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام اين شرکت، نيازمند100 ميليارد تومان اعتبار
پنج شنبه 27 مرداد 1390  5:46 PM

رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت آبفاي گيلان گفت: براي اتمام پروژههاي نيمه تمام اين شرکت به ‌١٠٠ ميليارد تومان اعتبار نياز است که اميدواريم با همت و تلاش مسئولان، استاندار و نمايندگان استان بتوانيم با جذب اين اعتبارات شاهد شکوفايي و بهره برداري از اين پروژهها باشيم.

 

 مهندس روشن روان در نشست با خبرنگاران در خصوص پروژههاي نيمه تمام اين شرکت، خصوصا پروژه بانک جهاني اظهار داشت: پروژه هاي بانک جهاني براي حل مشکل زيست محيطي کار بسيار بزرگ و ارزشمندي است که دو شهر رشت و بندرانزلي در گيلان از آن بهره مند بودند.

 

وي افزود: سالانه چندين ميليون مترمكعب فاضلاب صنعتي و انساني به دو رودخانه ارزشمند و زيباي گوهر رود و زرجوب و ‌٤٤ رودخانه در سطح استان گيلان وارد مي‌شود كه بهداشت محيط را به خطر مي اندازد و اينجاست كه پروژههاي بانك جهاني نمود مي‌يابد.

 

وي، ضمن تكذيب برگشت وام بانك جهاني متذكر شد: پولي كه بانك جهاني نداده و به حساب نيامده، برگشت آن معنايي ندارد و با توجه به اينكه ما در تحريم هستيم، انتقال وجه وام را با محدوديت مواجه كرده و از ‌١٥٠ ميليارد تومان اعتبار مصوب شده،‌١١٠ ميليارد تومان جذب شده كه ‌٤٠ ميليارد تومان را بانك نداده و برگشت آن خلاف واقعيت است.

 

روشن روان با اشاره به پيشرفت ‌٩٨/٣٥ درصدي پروژههاي بانك جهاني در رشت افزود: طي اين پروژه ‌١٣٦٥ كيلومتر شبكه گذاري در رشت بايد انجام شود كه حدود ‌٣٦٥ كيلومتر انجام شده و هزار كيلومتر باقيمانده نياز به زمان و تامين اعتبار دارد و در نظر داريم اين طرح را فاز به فاز به مرحله اجرا درآوريم.

 

وي با اشاره به اينکه انتظار معجزه و اتمام اين پروژه را ظرف يکسال نمي‌توان داشت، گفت: اجراي اين پروژه نياز به زمان دارد که اميدواريم با تغيير رويه فعاليتهاي اجرايي آن بتوانيم بزودي شاهد بهره برداري بخشي از شبکه فاضلاب رشت باشيم.

 

مهندس روشن روان تصريح کرد: با توجه به اينكه ‌٥٣ درصد جمعيت استان گيلان در شهرها و ‌٤٧ درصد در روستاها ساكن هستند، در راستاي ارائه خدمات به اين شهروندان، شركت آب و فاضلاب گيلان، ‌١٩ طرح استاني، ‌٥ طرح ملي و ‌١٠ طرح ملي و استاني که در مجموع ‌٣٤ طرح در قالب ‌٣٥٠ پروژه است را در گيلان اجرا كرد که ‌٧٤٠ ميليارد ريال اعتبار در برداشته است.

 

وي، منابع تامين آب در گيلان را ‌٦٦ ميليون مترمکعب از سد سفيدرود و ‌٥٨ ميليون مترمکعب از چاههاي ديگر نقاط در سطح استان عنوان كرد كه به اين وسيله توليد آب را به ‌١٢٤ ميليون مترمكعب مي‌رساند.

 

رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت آبفاي گيلان، يادآور شد: در يكسال گذشته، ‌٨٩ هزار و ‌٩٠٠ متر شبکه‌هاي فرسوده، تعمير و بازسازي شد و ‌٦٧ هزار و ‌١٠٠ متر لوله گذاري آب و ‌٢١ هزار و ‌٧٠٠ متر خطوط انتقال آب در ‌٥٠ شهر استان ايجاد شد و ‌٣٠ ميليون و ‌٧١٠ هزار مترمکعب فاضلاب در قالب شبکه‌هاي سنتي، جمع آوري شد.

 

روشن روان با اشاره به ايجاد ‌٢٩ هزار و ‌٢٠٠ مترمکعب مخازن آب بتني اظهار داشت: بهره‌برداري از اين مخازن آب به ‌٣١ هزار و ‌٥٠٠ مترمكعب رسيد كه با وارد مدار کردن مخازن بيشتر، ميزان قطعي آب کاهش يافته و با وجود ‌١٧ هزار و ‌١٤٩ مشترک جديد مشترکين آب اين شرکت به ‌٣٥١ هزار و ‌٢٨٦ فقره رسيد كه در اين راستا ‌١١ حلقه چاه جديد حفر و ‌٢١ حلقه چاه حفر شده قديمي را جهت تامين آب شهروندان تجهيز نكرديم.

 

وي همچنين اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها را در بخش آب و فاضلاب در استان گيلان، موفق اعلام كرد و افزود: با مديريت مصرف شهروندان در حوزه آب و با اجراي اين قانون، كمترين مشكل را داشتيم.

 

 

وي برقراري اتوماسيون اداري و ايجاد مقدمات تحت پوشش و قرار گرفتن سامانه مشتركين در راستاي طرح تكريم ارباب رجوع و كاهش مراجعات حضوري شهروندان به ادارات در شهرهاي بزرگ و مهم استان را از ديگر اقدامات آبفاي گيلان طي يك سال گذشته عنوان كرد.

 

مديرعامل شركت آبفاي گيلان، از پروژههاي در دست اجراي اين شركت به تصفيه خانه آب با ظرفيت ‌٩٤٦٠٠٠٠ مترمكعب در سال اشاره كرد و گفت: اميدواريم با تامين اعتبارات كافي به تدريج اين تصفيه خانه‌ها، وارد مدار بهره برداري شود.

 

روشن‌روان گفت: همچنين در حوزه فاضلاب، ‌٤٩٧٨٠ متر شبكه فاضلاب ايجاد و ‌٤٨٠٠ متر شبكه فاضلاب سنتي بازسازي و احيا شد و ‌٨٧٢٠ متر خطوط انتقال فاضلاب گسترش يافت.

 

وي افزود: دو تصفيه خانه بزرگ فاضلاب رشت و لاهيجان هم با ظرفيت ‌٦٣٠٠٠ و ‌٢٨٠٠٠ مترمكعب در شبانه روز - كه اميدواريم بخشي از آن را بتوانيم با اجراي پروژه هاي بانك جهاني وارد مدار بهره برداري كنيم- نيز از ديگر پروژه‌هاي مهم در دست اجراست.

 

رييس هيات مديره و مديرعامل شركت آبفاي گيلان، تعداد مشتركين بخش فاضلاب را ‌٢١٠ هزار و ‌٨٦٠ فقره عنوان كرد و گفت: از اين تعداد ‌٨٢٩٢ فقره انشعاب فاضلاب طي سال گذشته واگذار شده است.

 

روشن روان با تاكيد بر اهميت پروژه مسكن مهر كه از افتخارات مهم دولت نهم و دهم است، تصريح كرد: مخزن ‌١٥٠٠٠ مترمكعبي در محدوده رشت براي مسكن مهر شروع شد كه حدود ‌٢٥ درصد پيشرفت فيزيكي داشته و اعتباري بالغ بر ‌٢.2ميليارد تومان را شامل مي‌شود و شركت آبفاي گيلان در نظر دارد با ساخت مخزن هوايي ‌١٥٠٠٠ مترمكعبي در محدوده مسكن مهر آب را بطور يكنواخت و با فشار مطلوب بين شهروندان اين منطقه توزيع كند.

 

وي نياز به خط انتقال و رينگ دور آن را در محدوده ‌١٧٦ هكتاري مسكن مهر مهم دانست و گفت: اين شركت همچنين در راستاي طرح فاضلاب مسكن مهر، ضمن پيگيري از استانداري جهت دريافت اعتبارات‏، طرح احداث تصفيه خانه مجزا براي اين پروژه و بصورت فاز به فاز با افزايش تعداد مشتركين را در دستور كار دارد.

 

روشن روان در خصوص نحوه كار ويدئومتري شبكه‌هاي فاضلاب كه كار جديدي است و از سال ‌٨٩ آغاز شده نيز، گفت: به اين وسيله با مشاهده شبكه‌هاي اجرا شده، نواقص كار نشان داده مي‌شود و شبكه‌هاي ايجاد شده را آماده بهره برداري و اتصال فاضلاب مي‌كند كه محدوده فاضلاب رشت ‌١٨٠٠٠ هكتار بوده و ‌٩٥٦٠٠٠ نفر را تحت پوشش قرار مي‌دهد.

 

مديرعامل شركت آبفاي گيلان از برنامه‌ها و اهداف سال ‌٩٠ اين شركت، به اجراي فاز دوم تصفيه خانه بزرگ آب گيلان كه در محدوده سنگر قرار دارد، اشاره كرد و گفت: با توجه به قدمت ‌١٥ ساله اين تصفيه خانه، با توليد حدود ‌٣٠٠٠ ليتر آب در ثانيه، آب شهرهاي رشت‏، انزلي و خمام و پنج شهر شرق استان را تامين مي‌كند كه جوابگوي مصرف شهروندان اين مناطق نيست.

 

روشن روان با اشاره به قانون بودجه سال ‌٩٠ اظهار داشت: ظرفيت خيلي خوبي در قانون بودجه سال ‌٩٠ ديده شده است و در اين طرح دولت تضمين كرده از سرمايه گذاران بخش خصوصي كه اقدام به ساخت تصفيه خانه فاضلاب نمايند، پساب تصفيه شده را بصورت تضمين خريداري كند.

 

وي افزود: اوراق مشاركت براي طرح فاضلاب انزلي نيز در حال پيگيري است و همچنين آبرساني به آستارا از برنامه هاي سال ‌٩٠ است.

 

 

وي همچنين درخصوص بهبود آب آشاميدني عنوان كرد: فاز دوم تصفيه خانه آب سنگر بايد احداث شود كه جزء مصوبات دور دوم سفر است و مي‌توانيم به آن اطمينان كنيم و با توجه به آب شهر بيجار كه از طريق استاندار و مديرعامل شرکت آب منطقه‌اي و نمايندگان مردم استان گيلان در مجلس شوراي اسلامي، پيگير آن هستيم، بايد آب ورودي تصفيه خانه را بجاي آب سد سفيدرود به سمت آب شهر بيجار كه بسيار با كيفيت بوده، سوق دهيم.

 

وي گفت: اين آبي است كه با كمترين هزينه قابل شرب است و قابليت بسته بندي در بطري نيز دارد.

 

در پايان رييس هيات مديره و مديرعامل شرکت آبفاي گيلان ضمن تاکيد بر اهميت ساخت تصفيه خانه‌هاي فاضلاب، بهره برداري از آن را مهمتر از ساخت بيمارستان دانست و گفت: اين مساله ارتباط مستقيم با سلامت و بهداشت شهروندان دارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها