0

بنگر: بهتر از فصل قبل شده‌ايم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 22 مرداد 1390  5:38 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بوناچيچ حق دارد

خبرگزاري فارس: مدافع سپاهان گفت: نسبت به فصل گذشته نه تنها ضعيف نشديم بلكه بهتر هم شده‌ايم.

محسن بنگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره ناراحتي بوناچيچ از بازيكنان قديمي سپاهان به دليل عملكرد مقابل نفت آبادان اظهار داشت: بوناچيچ به خاطر گلي كه از نفت آبادان خورديم ناراحت و عصباني است. البته حق دارد، ما در اين مسابقه بايد 7-6 گل مي‌زديم اما از موقعيتمان استفاده نكرديم.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا او هم فكر مي‌كند سپاهان نسبت به سال گذشته ضعيف شده عنوان كرد: ما نه تنها ضعيف نشديم بلكه بهتر هم شده‌ايم. فصل گذشته تا هفته ششم سه امتياز داشتيم ولي اكنون سه هفته گذشته و 5 امتياز داريم. درست است بازيكنان خوبي از جمع ما جدا شده‌اند اما بازيكنان خوبي هم به ما اضافه شدند. تيم اكنون با هم هماهنگ است. همدلي ما از گذشته بهتر شده است و بازيكنان رفيق‌تر از قبل شده‌اند.

بنگر در مورد اينكه گفته مي‌شود جدايي ساكت از سپاهان ممكن است به اين تيم ضربه بزند گفت: اين يك مسئله باشگاهي است بازيكنان براي پيراهن مي‌جنگند. من خودم به ساكت ارادت دارم و با او رفيق هستم اما هدف تيم موفقيت سپاهان است. مديرعامل جديد آقاي رحيمي هم فرد قوي است. البته ساكت هم از مجموعه سپاهان جدا نشده است. اگر بازيكني هم چنين فكري ندارد بايد تفكراتش را تغيير دهد و حرفه‌اي شود.

بنگر درباره اينكه چه مقامي را براي سپاهان تصور مي‌كند گفت: مطمئن باشيد سپاهان يكي از شانس‌هاي اصلي قهرماني است. من اين شانس را براي پرسپوليس، استقلال، ذوب آهن و تراكتورسازي هم قائل هستم.

اين بازيكن درباره اينكه عده‌اي معتقدند مهدي رحمتي باعث موفقيت سپاهان در سال‌هاي اخير بوده و يا عده‌اي ديگر بر اين عقيده هستند كه به دليل مدافعان خوب رحمتي درخشيد گفت: هم مهدي رحمتي گلر خوبي است و هم سپاهان مدافعان خوبي دارند هر دو مكمل همديگر بودند ولي ما امسال هم يك گلر خوب به نام رحمان احمدي داريم.

بنگر درباره اينكه كار ساكت به قرص خوردن افتاده بود گفت: هرچه باشد اگر تيم باعث شده مديرعامل ما به قرص خوردن بيفتد در تيم‌هاي ديگر كار مديران عامل به جايي مي‌افتد كه بايد تيم را ترك كنند اما آقاي ساكت با سربلندي و مجموعه‌اي از افتخارات رفت. شما مي‌بينيد كه در تيم‌هاي ديگر وقتي مديرعاملي مي‌رود پشت سر مديرعامل جديد صحبت‌هاي زيادي مي‌شود اما در سپاهان چنين رفتارهايي ديده نمي‌شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها