پاسخ به:بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
جمعه 15 تیر 1397 12:12 PM
دقت داشته باشید که سیب زمینی سرخ کرده دارای چربی های زیادی است که می تواند مصرف زیاد ان باعث سرطان و دیابت و بیماری های قلبی شود.سیب زمینی دارای کربوهیدرات مضر است سریع جذب می شوند و قند خون را زیاد می کنند.سیب زمینی سرخ کرده دارای آکریلامید است که ماده ای سمی می باشد.بنابراین در خوردن آن حتما رعایت تعادل را نمایید.محصولاتی برای کمتر مضر بودن سیب زمنی سرخ کرده موجود هستند که از ان جمله می توانیم به سرخ کن magic kitchen اشاره کنیم.
http://www.arianabehesht.ir/2018/07/06/magic-kitchen/