0

سيسه: هر لحظه خوشبخت‌تر مي‌شوم

Mehdi900
Mehdi900
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6667

سيسه: هر لحظه خوشبخت‌تر مي‌شوم
چهارشنبه 19 مرداد 1390  12:37 PM

مهاجم جديد لاتزيو اعلام کرد از حضور در ترکيب اين تيم بسيار راضي است و احساس خوشبختي مي‌کند.

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، جبرئيل سيسه که پيش از اين در پاناتينايکوس يونان بازي مي‌کرد ماه گذشته با لاتزيو قرارداد بست تا هم تجربه حضور در سري A و هم شانس بازي در ليگ اروپا را به‌دست آورده باشد.

قرارداد سيسه با لاتزيو 6 ميليون يورو اعلام شده و اين بازيکن از اين‌که فرصت حضور در ترکيب بيانکوچلستي به وي داده شده بسيار خوشحال است.

سيسه در اين خصوص گفت: هر روزي که از قراردادم مي‌گذرد احساس مي‌کنم خوشبخت‌تر شده‌ام. خيلي زود با شرايط زندگي در ايتاليا خو گرفتم و از اتفا‌ق‌هايي که پيرامونم مي‌افتد رضايت دارم. هواداران باشگاه، سرمربي و هم‌تيمي‌هايم فوق‌العاده هستند و بايد بگويم از اين‌که تصميم گرفتم يونان را ترک کنم و به لاتزيو بيايم احساس بسيار خوبي دارم.

وي ادامه داد: در اين‌ تيم مي‌توانم تجربه خوبي به‌دست بياورم. بازي در سري ‌A مي‌تواند من را بار ديگر به تيم ملي فرانسه بازگرداند. حضور در بازي‌هاي اروپايي چيزي است که مدت‌ها انتظارش را مي‌کشيدم. اميدوارم آسيب ديدگي‌هاي عجيب به سراغم نيايند تا بتوانم از لحظه‌هاي حضور در لاتزيو لذت ببرم.

« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها