0

جورواجور

sukhteh
sukhteh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7880

پاسخ به:جورواجور
سه شنبه 18 مرداد 1390  9:26 PM

از ورور فلاسفه و دانشمندان به حمام معذوریم !!!!!
معروف است كه یكی از مهمترین كشفیات ار شمیدس در حمام صورت گرفت!!!!!!!!!!!!! روزی ارشمیدس برای چرك كردن وارد حمام شد . اما به جای اینكه خودش را بشورد هی وارد خزینه اب میشد و بالا و پایین می رفت مجددا خود را وارد خزینه میكرد و هی بالا و پایین می رفت تا اینكه نا گهان فریاد زد یافتم............. یافتم...........یافتم . در همان حال با بدن عریان خودش از حمام بیرون امد و هی داد می زد یافتم........یافتم كسانی كه به حمام نرفته اند نمی دانند كه فریاد كشیدن در حمام چقدر زیباست و ابهت دارد اولین گمان ان بود كه ارشمیدس چیز گران قیمتی پیدا كرده بخاط همین بعد از فریاد ارشمیدس همگی فریاد زدن مال من است..... مال من است0...... مال من است و فقط صدای حمامی بود كه هنگام خروج ارشمیدس این بود........آهـــــــــــــــــــای پس پول حمامت چی میشه؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه ارشمیدس می دوید و مردم هم پشت سر اون . تا جایی كه جمع دوندگان به 18 نفر رسید اما ارشمیدس بی اعتنا به همه چیز و حتی بی اعتنا به لباسش فقط داد میزد ....... یافتم.......یافتم................ تا انجا كه سر كوچه سگ بازها او را گرفتند و همگی بر سرش ریختند و گفتند مال من است........ ما من است.......... ناگهان از لابلای جمعیت پیر مردی نفس نفس زنان جلو امد و گفت: من چند روز پیش انگشترم را در حمام گم كرده ام .. همسرم هم شاهد است و حمامی گفت : منطقا انچه در حمام پیدا شود از آن حمامی است دیگری از لابلای جمعیت گفت: ان چیست كه یافتنش به بهای عریان بودن تست؟؟؟؟ ارشمیدس گفت:: هر انچه در اب فر رود به اندازه وزن مایع هم حجمش سبك می شود و از فردای ان روز با خط خوش بر سر در حمام نوشتند برای حفظ شئونات از ورود فلاسفه و دانشمندان به حمام معذوریم

اللّهمّ عرّفنی نفسک فانّک إن لم تعرّفنی نفسک لم أعرف رسولک اللّهمّ عرّفنی رسولک فانّک ان لم تعرّفنی رسولک لم اعرف حجّتک

حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح / ور نه طوفان حوادث ببرد بنیادت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها