0

بوناچيچ: تساوي با سپاهان عادلانه بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سه شنبه 18 مرداد 1390  12:09 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
صبا به ما زمين تمرين نداد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان تساوي با صباي قم را عادلانه خواند.

به گزارش خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ پس از تساوي صفر - صفر مقابل صباي قم در پاسخ به اعتراض خبرنگاران قمي مبني بر اينكه چرا در نشست خبري قبل از بازي شركت نكرده اظهار داشت: اين مسئله تقصير باشگاه صبا است. بهتر است اين سؤال را از آنها بپرسيد اين باشگاه زمين تمرين به ما نداد و مجبور شديم آخرين تمرين خود را در اصفهان برگزار كنيم و به همين دليل ساعت 12 شب به قم رسيديم و طبيعتا در آن وقت شب شماها نبوديد. وقتي ميزبان زمين تمرين نمي‌دهد چه كار كنم؟‌

وي درباره اينكه صبا مقابل سپاهان در بيشتر دقايق حاكم ميدان بود عنوان كرد: اين نظر شماست و به آن احترام مي‌گذارم اما اين طور نبود و تساوي عادلانه بود. قبول دارم نيمه اول بازي دلچسبي نداشتيم و صبا بهتر بود اما در نيمه دوم سپاهان بهتر شد و در 15 دقيقه آخر همه ديديد كه چه فشاري به صبا آورديم ولي موفق به زدن گل نشديم.

سرمربي سپاهان درباره اينكه از تيم او انتظار بيشتري مي‌رود گفت: شما فكر مي‌كنيد كه صبا مقابل سپاهان بهتر بوده است، در صورتي كه ما موقعيت‌هاي خوبي داشتيم.

بوناچيچ در خصوص عبدالله ويسي سرمربي صبا گفت‌: ويسي در زمان بازيگري هم خوب بود و در اواخر بازيگري‌اش كمك من شد. او مربي با استعداد و باهوشي است و همان زمان هم به مديران وقت فولاد اين مسئله را گفتم و تأكيد كردم او در مربيگري آينده خوبي خواهد داشت. ويسي مقابل سپاهان هم نشان داد تيم خوبي دارد. من اين تساوي را به شما خبرنگاران تبريك مي‌گويم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها