پاسخ به:چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
شنبه 20 تیر 1388 1:41 PM
سالاد باقلا و پنیر |
|||
|
|||
اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید که برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شبها شامی سبك می خورید و در نظر دارید تنوعی به منوی غذای خود بدهید. با ما همراه باشید... | |||
اگر شما هم از آن جمله كسانی هستید كه به سلامت خودتان بسیار اهمیت میدهیدو برای كنترل وزنتان مدت زیادی است كه اغلب شبها شامی سبك و بهاصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو میخورید و حالا از این شام یكنواخت خسته شدهاید، میتوانید گزینههای دیگری را نیز امتحان كنید؛ بهعنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یكی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است كه به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
مواد لازم برای 4تا 6نفر
- باقالای ریز؛ 900گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
- روغن زیتون؛ 4قاشق سوپخوری - گوجهفرنگی؛ 175 گرم (هركدام به 4قسمت تقسیم شود) - سیر؛ 4حبه (رنده شود) - پنیر فتا؛ 115 گرم (خرد شود) -شوید تازه خردشده؛ 3قاشق سوپخوری -زیتون ساده؛ 12عدد -نمك و فلفل به مقدار كافی -شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین روش پخت: 1- باقالا را در قابلمهای حاوی آب و كمی نمك بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبكش كنید و كنار بگذارید. نكته: میتوانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنید. 2 -تابهای آماده كرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجهفرنگی و سیر را به آن اضافه كرده و آنقدر حرارت دهید كه گوجهفرنگیها تغییر رنگ پیدا كنند. 3 -پنیر خرد شده را به مخلوط گوجهفرنگی و سیر اضافه كنید و مدت یك دقیقه حرارت دهید. در پایان كاسهای بلوری آماده كرده و باقالا را بههمراه مخلوط گوجهفرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. كمی هم نمك و فلفل اضافه كنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با كمی نان میل كنید. نكته یك: برای آنكه این سالاد كمی ترشمزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه كنید. نکته دو: با توجه به اینكه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی كه شور بود دیگر لازم نیست نمك اضافه كنید |