0

دوره‌هاي ارشد مهارتي در اردبيل راه‌اندازي مي‌شود

 
soghrashokoohi
soghrashokoohi
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 270
محل سکونت : تهران

دوره‌هاي ارشد مهارتي در اردبيل راه‌اندازي مي‌شود
دوشنبه 10 مرداد 1390  6:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس دانشگاه جامع اردبيل:
دوره‌هاي ارشد مهارتي در اردبيل راه‌اندازي مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي واحد استان اردبيل گفت:‌ تلاش مي‌كنيم در سال‌هاي آتي دوره‌هاي عالي ارشد و دكتراي مهارتي را در دانشگاه جامع علمي كاربردي اردبيل راه‌اندازي كنيم.

عبد‌العزيز ابراهيم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: هدف ما از برگزاري اين دوره‌هاي آموزشي افزودن بر توانمندي‌ها و ارتقاي مهارت افراد شركت‌كننده در دوره‌هاي مهارتي مختلف است كه سعي داريم اين كار با كيفيت مناسب انجام شود.
وي يكي از زير‌ساخت‌هاي راه‌اندازي اين دوره‌ها را تقويت مدرسان و اساتيد دانشگاه علمي ـ كاربردي بيان كرد و افزود: ‌اين دانشگاه هم‌اكنون 600 مدرس دارد كه 500 نفر آنها كد دار و 100 نفر نيز با مجوز شش ماهه موقت مشغول تدريس هستند.
اين مسئول ادامه داد: ‌86 درصد اين مدرسان مرد و 14 درصد زن هستند كه در اين ميان 91 درصد داراي مدرك كارشناسي ارشد، چهار درصد دكتري و تنها پنج درصد كارشناس بوده و اغلب در كارگاه‌ها و آزمايشگاه‌ها مشغول به تدريس هستند.
رئيس دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي واحد استان اردبيل گفت:‌ 12 درصد هيئت علمي ما از ساير دانشگاه‌ها در دانشگاه جامع حضور مي‌يابند كه 88 درصد آنها داراي كد مدرسي و مجوز شش ماهه هستند.
ابراهيم‌زاده در ادامه سخنان خود به آثار و بركات نظام ملي مهارت در استان اردبيل اشاره كرد و بيان داشت: آگاهي و اطلاع از توانمندي‌هاي دستگاه‌هاي ذيربط و ورود فني و حرفه‌اي به عرصه آموزش‌هاي علمي ـ كاربردي در اردبيل و خلخال از آثار و بركات اين نظام است.
وي تصريح كرد: تبديل دوره‌هاي آموزشي سازمان فني و حرفه‌اي به مقاطعي از مقطع تحصيلي در دوره پودماني و حضور رئيس سازمان در كميسيون برنامه‌ريزي درسي استان اردبيل از ديگر ثمرات اين نظام است كه در آينده بركات آن را در استان شاهد خواهيم بود.
اين مسئول همچنين از انعقاد تفاهمنامه همكاري ‌ميان سازمان و دانشگاه براي ورود به نظام به صورت استاني خبر داد.
ابراهيم‌زاده در ادامه سخنان خود ضرورت هماهنگي و وحدت رويه در جزيره‌اي عمل نكردن را يادآور شد و گفت: با بررسي نياز‌سنجي زماني و مكاني در استان همكاري خوبي در تنظيم سند چشم‌انداز و اهداف راهبردي نظام داريم.
اين مسئول برنامه‌هاي آتي نظام ملي مهارت و فناوري را در استان خاطرنشان كرد و گفت: گسترش آموزش‌هاي مهارتي در سطح استان، ايجاد كميسيون برنامه‌ريزي درسي، فرهنگ‌سازي آموزش‌هاي مهارتي و تعامل و همكاري هر چه بيشتر دانشگاه با سازمان از جمله اين برنامه‌هاست.
رئيس دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي واحد استان اردبيل در ادامه ضرورت هوشياري و دقت و آينده‌نگري خانواده‌ها را در مسير انتخاب شغل فرزندانشان را مورد توجه قرار داد و بيان داشت: ‌استفاده از ظرفيت‌هاي بخش‌هاي مختلف دولتي، خصوصي و عمومي، مشاركت دستگاه‌هاي اجرايي در اجراي دوره‌هاي مهارتي، اطلاع‌رساني و فرهنگ‌سازي و آگاهي‌سازي از طريق رسانه‌ها مورد انتظار ماست.
وي در ادامه سخنان خود ضرورت حفظ و پاسداري سنت قديمي انتخاب و تداوم شغل پدران توسط فرزندان را يادآور شد و گفت:‌ اگر هر كس متناسب با علاقه و سليقه خود دنبال شغلي بگردد و به آن بپردازد ديگر با اين حجم وسيع بيكاراني كه دنبال پشت ميز نشستن هستند شاهد نخواهيم بود.
انتهاي پيام/م20

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها