نظارت 45 بازرس بر بازار سقز
دوشنبه 10 مرداد 1390 2:10 PM
خبرگزاري فارس: فرماندار سقز شهرستان سقز از نظارت 45 بازرس بر بازار اين شهرستان در ايام ماه مبارك رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، كريم افشاريان در جلسه كميسيون هماهنگي امور تغزيرات و ستاد تنظيم بازار سقز در سالن اجتماعات فرمانداري اين شهرستان، اظهار داشت: 45 نفر بازرس از سوي اداره بازرگاني و مجمع امور صنفي و اتحاديههاي وابسته به منظور نظارت بر بازار در ايام ماه مبارك رمضان تعيين شدهاند كه مانع از سوءاستفاده و گرانفروشي در ايام خواهند شد.
وي همچنين از تشكيل اكيپهاي بهداشتي توسط اداره دامپزشكي و شبكه بهداشت و درمان به منظور نظارت بر توزيع مواد پروتئيني در سطح شهرستان سقز در ايام ماه مبارك رمضان خبر داد.
فرماندار سقز با اشاره به اينكه بازاريان سقز همواره در ايام مختلف سال به ويژه ماه مبارك رمضان در فروش كالا موقعيت مردم را لحاظ كردهاند، بر رعايت حقوق مصرف كنندگان تاكيد كرد.
افشاريان از اداره بازرگاني و مجمع امور صنفي براي برپايي نمايشگاههاي مختلف كه در طول سال به ويژه در ايام بهار، تابستان، پائيز و ماه مبارك رمضان در كمك به اقشار آسيب پذير جامعه برپا ميكنند، تقدير كرد.
وي همچنين از برپايي نمايشگاه طرح ضيافت ويژه اين ماه مبارك خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه انواع محصولات به ويژه كالاهاي اساسي با نرخ مصوب توزيع ميشود.
افشاريان در پايان يادآور شد: از اول خر داد ماه تا به امروز شش هزار و 824 مورد بازرسي از واحدهاي تحت نظارت 26 اتحاديه در شهر سقز صورت گرفته است كه 129 واحد متخلف شناسايي و به تعزيرات حكومتي معرفي شدند.
انتهاي پيام/ص30