0

دبیر فدراسیون کشتی: می ترسم محمد بنا سکته کند!

armin0939
armin0939
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 341

شنبه 8 مرداد 1390  12:06 PM

دبیر فدراسیون کشتی بابت اعلام خبر دوپینگ دو فرنگی کار کشورمان و ناراحتی بیش از حد سرمربی تیم ملی، نگران است.

دبیر فدراسیون کشتی بابت اعلام خبر دوپینگ دو فرنگی کار کشورمان و ناراحتی بیش از حد سرمربی تیم ملی، نگران است.

چند روز پیش وقتی نتیجه آزمایش دوپینگ دو فرنگی کار سرشناس کشورمان مثبت اعلام شد، اهالی کشتی در کنار پیگیری اخبار مربوط به این موضوع، نگران حال سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی هم بودند.

دبیر فدراسیون کشتی ایران در این باره به خبرنگار کشتی برنا گفت: برای محمد بنا نگران هستم؛ او به قدری به کارش علاقمند است که می ترسم به خاطر شنیدن خبر دوپینگ دو فرنگی کار سرشناس و کلنجار رفتن با این موضوع سکته کند!

ربطی در ادامه افزود: متاسفانه با دوپینگ این دو کشتی گیر سرمایه کلانی به هدر رفته است؛ چرا که هر کدام از آنها طی چند سال اخیر بیش از ماهی ۳ میلیون تومان خرج داشته اند و حالا چنین هزینه ای منتهی به جاده موفقیت نشده است.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: من هم همچون بسیاری از مربیان کشتی فرنگی معتقد هستم که دو فرنگی کار یاد شده حتی با خوردن نان بربری هم می توانستند قهرمان جهان و المپیک شوند و نیازی به دوپینگ نداشتند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها