آغاز حفاري خط 2 قطار شهري مشهد
یک شنبه 2 مرداد 1390 12:43 AM
حفاري خط 2 قطار شهري مشهد، توسط دستگاه حفار مكانيزه (TBM) با قطري معادل 9 متر و 34 سانتي متر آغاز شد.
مديرعامل شركت مادر تخصصي قطارهاي شهري كشور در مراسم آغاز به كار عمليات حفاري گفت: در حال حاضر و براي توسعه خطوط ريلي كشور در سطح استانها 400 كيلومتر خط قطار شهري در حال احداث است كه در اين راستا تاكنون توسعه شبكه خطوط ريلي درون شهري كشور در حدود 30درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
محمد رويانيان تصريح كرد: توسعه شبكه خطوط ريلي درون شهري شهرهاي كشور از جمله موارد مهم به منظور حل مسئله ترافيكي شهرهاست.
همچنين از آنجا كه عمر متوسط قطار شهري در ايران كمتر از 12 سال است با اين وجود پيشرفت شبكه ريلي در كشور روند مطلوبي داشته است.
رئيس ستاد سوخت كشور ميزان اعتبار اختصاص يافته براي اجرايي شدن طرح هاي شبكه ريلي را 300 ميليون تومان اعلام كرد و افزود: در حال حاضر در كشور 170 كيلومتر مترو اجرا و به بهره برداري رسيده است كه بخش عمده آن مربوط به استان تهران است و مشهد نيز پس از تهران در جايگاه دوم از نظر داشتن شبكه ريلي درون شهري است.
پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.
عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!