0

اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

پاسخ به:اخبار لیگ برتر در روز جمعه و شنبه
یک شنبه 26 تیر 1390  8:51 PM

براي موفقيت بايد شبانه‌روز کار کنيم

اظهارات سومديک درباره دلايل حضور در پرسپوليس

مشاور فني مديرعامل و کادرفني ‌پرسپوليس گفت: در مدتي که در ايران بودم متوجه شدم که ‌پرسپوليس چه شخصيت بزرگي دارد.

رالف سومدیک پیش از ترک ایران دربار‌ه حضورش در کشورمان گفت: با وجود تبلیغاتی که در بدو مذاکره‌ام با ‌پرسپولیسی‌ها به گوشم رسید، وقتی به ایران آمدم و همه چیز را با چشمان خودم دیدم پی به واقعیت بردم. از این به بعد هرجا درباره ایران حرف بزنند مطمئن باشید خوبی‌هایی که با چشمانم دیدم را خواهم گفت و از میهمان‌نوازی گرم شما حرف خواهم زد.
وی گفت: صبحت‌های بسیار خوبی با استیلی داشتم. من و استیلی یک دوست مشترک داریم که ما را با یکدیگر آشنا کرد. سپس به ایران آمدم و از نزدیک با ایشان درباره همه چیز و همچنین با مدیریت باشگاه حرف زدم. می‌خواهم به استیلی کمک کنم و خوشبختانه بستر لازم مهیا است. در مدتی که به ایران آمدم یک دقیقه هم درباره مسائل غیر فوتبالی با استیلی حرف نزدم و متوجه شدم که ‌پرسپولیس چه شخصیت بزرگی در ایران دارد.
این مربی ادامه داد: همه مذاکرات خوب بود و علاقه و انگیزه لازم را برای ورود به ‌پرسپولیس پیدا کردم. تا روز چهارشنبه در اردوی ترکیه به قرمزپوشان اضافه خواهم شد و برنامه‌هایم را برای این تیم با کمک استیلی پیاده خواهم کرد. باید عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد. برنامه‌های استیلی خیلی خوب بوده و باید شبانه‌روز کار کنیم و یک دقیقه هم تلف نکنیم. من درباره ‌پرسپولیس بررسی زیادی کردم و چشم‌بسته به این تیم جواب مثبت ندادم به همین دلیل می‌دانم انتظارات از من بالاست.
مشاور فنی مدیرعامل و کادرفنی ‌پرسپولیس گفت: یکی از مسائل مهم در این تیم هواداران است. امیدوارم کاری کنیم تا هواداران همیشه شاد باشند. من در این چند مدت خیلی از مسائل را بررسی کردم و از صحبت‌های حمید استیلی که یکی از بهترین بازیکنان ملی‌پوش ایران بود یادداشت‌برداری کردم. با تمام قوا سعی خواهم کرد تفکراتی که در تیم‌های مختلف را داشته‌ام را پیاده کنم تا بتوانیم با کمک یکدیگر به نتایج دلخواه برسیم.
سومدیک درباره حضورش در تمرین تیم ملی ایران گفت: استیلی دوست داشت همه اتفاقات ‌پرسپولیس را برای من شرح دهد و به همین دلیل در کاری بسیار جالب من را دعوت کرد تا ملی‌پوشان ‌پرسپولیس را ببنیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد. ارزیابی بسیار خوبی بود و من به آن چیزی که می‌خواستم رسیدم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها