پاسخ به:آموزش گام به گام SQL Server
چهارشنبه 22 تیر 1390 1:55 PM
سلام دوباره
ایجاد جدول :
- Create Table : همانطورکه قبلاً نیز اشاره شد ایجاد Object های اصلی در پایگاه داده در اکثریت موارد توسط برنامه نویسان توسط Wizard ها صورت می گیرد که محیط EnterPrise Manager یک نمونه آن است براساس توضیحات ارائه شده درصورتیکه با استفاده از کدنویسی قرار است جدولی به پایگاه داده کنونی اضافه گردد. Create Table به شکل عمومی و خلاصه شده ذیل قابل ارائه می باشد :
(نام جدول Create Table
] Unique یا Primary Key [ ] Not Null یا [ Null فرمول محاسباتی AS یا نوع داده نام ستون
] مقدار پیش فرض [ Default ] NonClustered یا [ Clustered
] شرط محدودیت ستون [ Check
[ ,
.
.
.
] n
)
همانطور که ملاحظه می گردد با دستور Create Table یک جدول بصورت فیزیکی در پایگاه داده کنونی ایجاد می گردد که نکات ذیل در این خصوص می بایستی مدنظر قرار گیرد.
- درصورتیکه قرار است یک فیلد اطلاعاتی در جدول اشاره شده ایجاد گردد نوع داده می بایستی ارائه گردد ولی اگر بجای نوع داده از فرمول محاسباتی استفاده گردد درون جدول اشاره شده ازنظر فیزیکی هیچ ستونی ایجاد نمی گردد.
- هر ستون ایجاد شده در این دستور می تواند بصورت پیش فرض Null باشد.
- درصورتیکه ستون ایجاد شده یک کلید است می توانید از Primary Key استفاده نمائید ولی ممکن است ستون موردنظر تنها یک مقدار منحصر به فرد باشد که با استفاده از Unique قابل تنظیم خواهد بود.
- درصورتیکه یک Primary Key ایجاد گردد یک ایندکس به جدول اشاره شده اضافه می گردد که می تواند یک ایندکس از نوع Clustered یا NonClustered باشد که بصورت پیش فرض درصورت عدم ارائه NonClustered درنظر گرفته خواهد شد.
- هر ستون ایجاد شده درصورتیکه یک رکورد به جدول اضافه گردد درصورت عدم ارائه مقدار با مقدار تعیین شده توسط Default جانشین خواهد شد.
- با استفاده از کلمه Check می توان محدودیت های لازم را برای فیلد تعریف شده در زمان ثبت اطلاعات ایجاد نمود.
- تعداد ستونها و طول هر رکورد براساس ظرفیت های ارائه شده در بخش ظرفیت پایگاه داده قبلاً اعلام شده است.
در پست بعدی مثال هایی از ایجاد جدول رو بیان خواهم کرد.
موفق باشید