0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

زن آینده
یک شنبه 19 تیر 1390  11:50 PM

كريستيان بوبن

مهوش قويمي

آلب دختري است كه در كودكي مادر خود را از دست داده و پدرش نقاش معروفي است . به صورتي گذرا شاهد رشد ، احساسات و بلوغ يك دختر مي باشيم .

داستان هاي مختلفي كه به صورت ارام و كم عمق از روي زندگي الب عبور مي كنند . روابط دختر و پدر ، دختر و معلم مرد ، دختر و عاشق ، دختر و كودك و...... از موضوعات كتاب است .

قشنگه يك جورايي اروم و لطيف يك سرنوشت زنانه رو مورد بررسي قرار مي ده . از بين كتاب هايي كه از بوبن خوندم اينو بيشتر از همه دوست داشتم .

اما يك عشق عجيب غريبي هست توي كتاب .

آلب عاشق مردي مي شود اما مرد بعد از يك رابطه عاشقانه كوتاه مدت او را ترك مي كن و نامه اي مي گذارد كه من عاشقت هستم اما الان وقتش نيست بايد بروم . منتظر من نباش زندگي را ادامه بده ازدواج کن بچه دار شو .... اما من روزي بر مي گردم و اگر ان روز بخواهي دوباره با هم خواهيم بود :دی

جلد کتاب هم خیلی زیبا طراحی شده

قسمت های زیبایی از کتاب

خواب تنها آرامش ممكن است ، و خواب غير ممكن است .

وقتي كه چهره اي كه دوستش مي داريم زير خاك مدفون شده است چه طور طاقت منتظر شدن را داشته باشيم ؟

مشكل بزرگسالان اين است كه بزرگ نشده اند اما ديگر بچه هم نيستند.

به دو شيوه مي توان دروغ گفت : مي توان حرف هايي را از خود ساخت . و هم چنين مي توان حقيقت را با صدايي آرام ، با خونسردي ، مثل حرفي بين حرف هاي ديگر ، حرف هاي كم اهميت ، بيان كرد .

غم زماني كه ما را در بر مي گيرد ، كاملاً نابودمان نمي كند و اين دقيقاً ، همان ايرادي است كه به غم مي توان گرفت.

براي رسيدن به دوردست ها ، بايد از نزديكي ها گذشت .

اين كه در عين حال چند نوع زندگي داشته باشيم ، كار سختي نيست . كافي است براي خودمان هيچ نوع زندگي خاصي نداشته باشيم.

من چيزي را از دست داده ام كه نمي دانم چيست . اين احتمال هم وجود دارد كه آن چيز را هرگز نداشته ام . با اين وصف ، مطمئناً آن را از دست داده ام .

جذابيت ليز در ان است كه نمي كوشد مورد پسند قرار گيرد . عادتي دارد : هميشه حقيقت را مي گويد .

آدم هميشه بيش از حد زود ازدواج مي كند . قبل از اين كار بايد نيروهايي را مصرف كنيم ، روياهايي را از بين ببريم . احتمالاً شب كه فرا رسيد با رهگذري عروسي كنيم .

سرشت واقعي او دوباره دارد خودنمايي مي كند  و چون مدتي مجبور بوده پنهانش كند از هميشه تيره و تارتر است .

در اوج شورانگيزترين خوشبختي ها غمي نهفته است .

تنها انتظار واقعي ، زندگي كردن است .

نادر اشخاصي قادرند عاشق شوند زيرا نادر اشخاصي قادرند همه چيز را از دست بدهند .

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها