0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

غروب روزهای آخر پاییز و پنچری /دورنمات
یک شنبه 19 تیر 1390  7:36 PM

فردریش دورنمات

حمید سمندریان

انتشارات قطره

کتاب شامل دو نمایش نامه از آقای دورنمات هست .

غروب روزهای آخر پاییز : کارآگاهی جنایی نزد یک نویسنده مشهور جنایی می رود و عنوان می کند که رد کارهای او را دنبال کرده و همیشه شبیه داستان های او در واقعیت نیز اتفاق می افتد و قاتلی واقعی برای این داستان ها وجود دارد .

پنچری : مردی ماشینش پنچر شده و مجبور می شود شب را در دهکده و در خانه قاضی بازنشسته طی کند . آن شب قاضی و دوستان پیر دیگرش که جلاد و دادستان و وکیل هستند نیز در خانه حضور دارند و تصمیم می گیرند بازی جالبی انجام دهند و یک دادگه خصوصی گرفته و یکی از جرایم زندگی مرد را کشف کنند .

کتاب متوسطی بود . موضوعات نمایش نامه هاش خوب بود و روان هم نوشته شده ولی راستش من یک چیزی که تو ذوقم می زنه این برگشت ریتم سریع نوشته هاش هست مثلا همه چیز فانتزی با دیالوگ های کوتاه پیش می ره تا یک دفعه که ده صفحه آخر مثلا بار فلسفی جملات خیلی زیاد می شه و دیالوگ ها کیلومتری ! خوب در می یاره و قوی می نویسه ولی برای من جذابیتش هم چندان بالا نیست یعنی دوست دارم و می خونمش ولی چندان هم غرقش نمی شم .

آقای دورنمات وقتی شروع به کار کرد به دلیل آثار عجیب و غریبش که هم از نظر سبک و هم موضوع رهای از هر سبکی بود خیلی مورد توجه قرار گرفت و خیلی ها گفتن قراره جای برتولت برشت را بگیره .

خیلی از کارهاشون هم توسط مترجم همین کتاب یعنی اقای سمندریان وارد بازار شده . آقای سمندریان کارگردان تئتار هم هستن و برخی از آثار دورنمات را روی صحنه هم بردن . ایشون تهرانی هستن و ویلون هم می زنن .

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها