0

معرفی ونقد کتاب از وبلاگ بست بوک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

روزگار سپری شده مردم سالخورده ( جلد 1) / دولت آبادی
سه شنبه 3 مرداد 1391  11:00 PM

روزگار سپری شده مردم سالخورده ( جلد 1)

محمود دولت آبادی

انتشارات چشمه

داستان در مورد خانواده ای روستایی است افراد خانواده که پیر شده اند زمان های دور را به یاد می آورند و هر کدوم تکه ای از گذشته را از دیدگاه خود بیان می کنند و می گویند از اتفاقات دیدگاه ها و ... عبدوس پسری که از بچگی مجبور می شود نان آور خانواده شود و همین ها او را سنگدل جسور و وحشی می کند نبی و رضی و اسد پسرانش از همسر دومش و سامون کسی که شاید قهرمان داستان باشد پسر اولش از همسر سوم .

داستان بیشتر توی حال و هوای روستا هست ارتباطات روستایی مناسبت های فامیلی ازدواج ها سختی های زندگی رابطه رعیت و ارباب و ....

خیلی دوست داشتم با قلم زیبایی نوشته و ادم را درگیر حال و هوای خودش می کنه اگر کلیدر را دوست داشتید گمونم از این کتاب هم خوشتون بیاد البته فعلا فقط در مورد جلد 1 دارم نظر می دم و باید اینم بگم کتاب 3 جلدیه و هر جلد هم حجیم هست و بین خوندن هر جلد فاصله می افته هر چند یک مدتی هم نبودم و در حقیقت چند ساعتی بیشتر نیست که از مسافرت برگشتم و اینم باز سبب فاصله شده .

گفتم آقای دولت آبادی توی فیلم گاو بازی کردند بهتره اینو اشاره کنم ایشون مدت چند ماه دوره های تئوری و نظری تئاتر را می گذرونند و وارد عرصه بازیگری می شوند و تئاترهای زیادی را بازی می کنند .

قسمت زیبایی از کتاب

افسوس که آنچه بر آدم روا می شود ، هیچ احدی جز خودش از آن خبردار نمی شود .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها