صعود اينتل به قلههاي نور
دوشنبه 7 تیر 1389 1:11 PM
مدتي است که روش انتقال داده توسط فيبرنوري در پيادهسازي شبکههاي رايانهاي و لوازم ذخيره داده مورد استفاده قرار ميگيرد. اما فناوري لايتپيك را نميتوان تنها نوع ديگري از استانداردهاي رابط کاربري شبکه دانست.
پرلموتر رئيس گروه طراحي معماري اينتل ميگويد: «از اين فناوري جديد ميتوان براي ذخيره داده و فرستادن صدا و تصوير استفاده كرد. اين فناوري قادر است داده را از يک کابل منفرد عبور داده، با سرعتي حدود 10گيگابيت بر ثانيه در مسافتي حدود 100متر جابهجا کند.»
هرچند ما فناوري مشابهاي به نام Extio از شرکت Matrox سراغ داريم که در تينکلاينتها کاربرد دارد، اما اينتل گوشزد ميکند، لايتپيك بسيار کاربرديتر و تطبيقپذيرتر بوده و قادر است ما را بهسوي داشتن اتصالات کمتر در لپتاپهاي بسيار نازك رهنمون سازد که اين خود بهمعناي محدوديتهاي کمتر در طراحي رايانههاي همراه است. سوني نخستين شرکتي است که از پيش براي پشتيباني و کاربرد اين فناوري در توليدات آينده خود اعلام آمادگي کرده است.
نايب رئيس گروه تجاري وايو ميگويد: «سوني از بابت پتانسيل فناوري لايتپيك که اينتل عامل پديد آمدن و توسعه دادن آن بوده، بسيار هيجانزده شده و معتقد است، اين استاندارد رابط کاربري قادر است نسل جديدي از اتصالات لوازم پرسرعت را پديد آورده و فعال سازد.» اما هنوز مشخص نشده اينتل چه موقع ميخواهد اين فناوري را بهطور گسترده در دسترس همگان قرار دهد. ما هم انتظار نداريم تا چند سال ديگر اين فناوري رابط کاربري جديد را بهعنوان يک فناوري تازه اتصال، براي جابهجايي و انتقال داده در بين سختافزارهاي موجود امروزي ببينيم.كليك
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه