0

پیام صالحی بدون گروه «آریان» به صحنه رفت

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

دوشنبه 13 تیر 1390  3:26 PM

پیام صالحی خواننده گروه «آریان» شامگاه ـ چهارشنبه هشت تیرماه ـ برای اولین بار به تنهایی به روی صحنه رفت.

پیام صالحی خواننده گروه «آریان» شامگاه ـ چهارشنبه هشت تیرماه ـ برای اولین بار به تنهایی به روی صحنه رفت و «حس با تو بودن» را در برج میلاد تهران اجرا كرد.

پیام صالحی كه به رهبری نیما وارسته كنسرت اش را برگزار كرده بود، در ابتدای اجرا بیان كرد: می خواهم امشب شب متفاوتی برای همه باشد.

او به این منظور موسیقی الكترونیك را با ملودی های لایو اجرا كرد.

گیتار الكتریك ، پركاشن ، درامز ، كیبورد و گاهی پیانو، سازهای اصلی این اجرا را تشكیل می دادند.

برای همین پس از اجرای پنج قطعه، نیما وارسته برای ایجاد تنوع ویلون را برای مخاطبان تك نوازی كرد.

به گفته صالحی؛ قطعه ای كه وارسته آن را نواخت یكی از سخت ترین قطعات ویلون است و هركسی جرات ندارد آن را در سالن كنسرت اجرا كند.

تك نوازی نیما وارسته كه شامل دو قطعه با ریتم های آرام و تند بود به شدت مورد توجه و تشویق حاضران قرار گرفت.

پیام صالحی پس از بازگشت به صحنه قطعه ای از آلبوم «خاص» را كه هنوز به بازار موسیقی نیامده اجرا كرد كه با هنرمندی های نوازنده پركاشن همراه بود، این كنسرت با اجرای حدود ۱۲ قطعه به پایان رسید.

پیام صالحی یكی از اعضاء گروه «آریان» در مصاحبه ای گفته است:«من با تك تك بچه های گروه (آریان) كه صحبت می كنم همه آنها ازاین كار من استقبال می كنند، چه بسا من در كنسرت خودم این سورپرایز را هم داشته باشم كه با بعضی از بچه های آریان روی استیج هم همكاری داشته باشم. امیدوار هستم كه در آن روز همه بچه های گروه را در ردیف اول سالن ببینم و این باعث دلگرمی من است.»

از اعضاء گروه «آریان» علیرضا طباطبایی نوازنده درام صالحی را همراهی می كرد.

لیلا اوتادی ، هادی كاظمی ، سیاوش خیرابی ، مازیار فلاحی، بابك صفرنژاد ، سهراب پاكزاد ، امیر طبری و ... مهمانان ویژه این اجرا بودند.

یا حسین (ع)

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها