0

www. خـــــــــــــدا.com

alasko
alasko
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 69

www. خـــــــــــــدا.com
شنبه 5 تیر 1389  9:52 PM

بنام خدا

جهان سربسر غرقه در بند اوهام                            بشرگشته بازیچه دست اصنام

به برنامه های دل پاکبازان                                              نشسته است virus   بیگانه آرام

به هر site   اینترنتی سر زدم تانمایم                      سخنهای ناگفته خویش اعلام

به فکر  copy کردن عشق بودم که دیدم                    در اینجا صفا cut وعشق است اوهام

close جمله درهای عشق است وپاکی                      open جمله درهای درداست وآلام

Delete هرچه عشق و delete هرچه پاکی              setup جمله برنامه های عمو سام

نوشتیم ایمان نوشتند exit                                              به هر   file   فتنه نوشتند welcome

نمودند cancel   فرامین حق را                                     نمودند format همه دین واحکام

الا کل عالم  الا کل گیتی                                                                E-mail من این است همه حرف و پیغام

جهانی شدن بی حسین وابالفضل                             ندارد صفایی ندارد سرانجام

بیا همسفر تا در internet ِ  دل                                بمانیم همدل بمانیم همگام

بیا تا که با هم drive -ی بسازیم                            به نام صداقت به مبنای اسلام

خدایا ز windows انوار لطفت                                    motherboard ِافکارما را کن اکرام

من از بی پناهی به help آورم رو                              خدایا پریشانم و مات و ناکام

به hard ِ دلم مانده bad sector غم                          ز     winguard ِ لطفت عنایت کن انعام

بدنبال اینم که شاید جوابی                               بگیرم از این در بگیرم از این نام

خدایا مبادا جوابی نیاید                                               www . خـــــــــــــدا. com 

شعری از : علی اصغر کوهکن

عشق فقط یک کلام حسین علیه السلام
تشکرات از این پست
wb_incubus2007 babareza samsam m_bb88 papeli
دسترسی سریع به انجمن ها