0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

گتسبی بزرگ/ اسکات فیتس جرالد/ کریم امامی/ انتشارات نیلوفر
سه شنبه 14 تیر 1390  8:10 AM

بدین سان در قایق نشسته پارو بر خلاف جریان بر آب می کوبیم، و بی امان به طرف گذشته رانده می شویم(از متن کتاب)

همیشه کتابهایی که برنده جایزه ادبی شدند و یا جزء برترین کتابها یا پرخواننده ترین کتابها هستند، برای من جذاب بودند.به نظرم اغلب این کتابها ویژگی منحصر به فردی دارند که موجب شده مورد توجه قرار بگیرند.کتابهایی مثل: صد سال تنهایی،خشم  و هیاهو، شازده کوچولو  و .... که ممکنه خیلی از شماها این کتاب ها رو خونده باشین .

گتسبی بزرگ یکی از این کتابهاست

شاید اولین دلیل من برای خوندن این کتاب، دیدن جمله " دومین رمان بزرگ قرن بیستم" روی جلد کتاب باشه

و دلیل بعدی ،خود اسکات فیتس جرالد، به خاطر زنده کردن یه حس نوستالژی در من

درباره رمان:گتسبی بزرگ در نگاه اول یک رمان عشقی به نظر میرسه.اگر از این جنبه به رمان نگاه کنیم جالب ترین ویژگی این کتاب زنده شدن یک عشق قدیمی و همین طور حوادث غیرمنتظره این کتاب هستند ( کتابهایی که خواننده رو غافلگیر می کنند برای من همیشه جزو محبوب ترین کتابها بودند)...اما از جنبه دیگر این رمان به دوران پس از جنگ جهانی اول و شکوفا شدن اقتصاد آمریکا و بهره ای که آمریکا از جنگ برده، می پردازه.وضع اقتصادی مردم بهتر میشه اما در عین حال ارزش های اخلاقی در جامعه از بین میره.همونطور که نیک(راوی داستان) درباره تام و دی زی، میگه :آن دو،تام و دی زی، آدم های بی قیدی بودند-چیزها و آدم ها را می شکستند و بعد می دویدند و می رفتند توی پولشان، توی بی قیدی عظیمشان یا توی همان چیزی که آنها را به هم پیوند می داد، تا دیگران بیایند و ریخت و پاش و کثافتشان را جمع کنند

از اینکه بخوام خلاصه یک کتاب رو تعریف کنم ،همیشه بدم میومده...اما گتسبی بزرگ یکی از اون رمانهایی که دوس دارم درباره اش خیلی حرف بزنم و الان دارم خیلی سعی می کنم که خلاصه شو بهتون نگم !!!

از پشت جلد کتاب: رمان شور انگیز و خواندنی گتسبی بزرگ از آثار برجسته ادبیات آمریکا در قرن بیستم است، یک اثر کلاسیک که پیوسته تجدید چاپ می شود، در دانشگاه ها مورد حلاجی و بحث قرار می گیرد، از روی آن فیلم ساخته می شود و خوانندگان چند نسل را مسحور خود ساخته است.

قسمت پاره ای توضیحات در بخش پایانی کتاب در برگیرنده ی مطالبی درباره زندگی و آثار نویسنده، درباره گتسبی بزرگ وهمین طور نامه هایی از افرادی مثل تی اس الیوت ،گرترود استاین و.... به اسکات فیتس جرالد که نظرشون رو درباره کتاب گفتند و جالبه ،یک نقد از کتاب و فهرستی از 100 رمان برتر قرن بیستم،هست

پ.ن.1. گتسبی بزرگ در زمستان 1385 به چاپ پنجم رسیده و من همین چاپ کتاب رو دارم و متاسفانه از تجدید چاپ کتاب خبر ندارم.به خاطر همین در معرفی درباره قیمت کتاب چیزی نگفتم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها