0

معرفی کتاب از وبلاگ باشگاه کتاب

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

رازی را به من مگو... / جوی فیلدینگ / انتشارات شادان
شنبه 11 تیر 1390  11:38 AM

نگاه کن!
شاید که زندگی فرصتی بی بدیل به من و تو داده است
تا به گونه ای متفاوت همدیگر را ببینیم.
و شاید تمامی این حوادث
بهانه ای است برای دوباره دیدن...
دیدن زندگی و یکدیگر.
نگاه می کنم...
تو را و خودم را
با چشمهایی که نه از قطرات اشک
بلکه برای بهتر دیدن
پر آب گشته اند.
من و تو نگاهی دوباره به هم می کنیم.                  (شرح پشت جلد)

رازی را به من مگو... / جوی فیلدینگ / نفیسه معتکف / انتشارات شادان / 436 صفحه / 3900 تومان

نمی دونم برای شما پیش اومده یا نه!   اما زمانهایی هستند که فارغ از هر سبک و موضوع  یا حتی  نوع نگاه نویسنده ؛ آدم دلش می خواد فقط و فقط یک قصه ( به معنای واقعی کلمه) بخونه . یه قصه راحت و ساده که مثل قصه های آخر شب که مامان بزرگ زیر گوشمون زمزمه می کرد ، جذاب باشه و تا  "کلاغه به خونش نرسید ، آخر قصه " پلکهامون رو هم نره....

همیشه کتابهای این نویسنده حداقل برای شخص من از یک نوع کشش خاص برخوردار بوده.  وقتهایی بوده که با خوندن یکی دو تا کتاب بَد   برای مدت کوتاهی از کتاب خوندن خسته می شدم ، اما داستانهای این نویسنده درست همونی بود که می خواستم. انقدر منو به دنبال خودش می کشوند تااااااااااااااا برسه به صفحه آخر.

ایندفعه نوبته کتاب " رازی را به من مگو...." بود که تا پایانش  همه جا دستم بود و از کوچکترین فرصتی استفاده می کردم. یجور اعتیاد تا بفهمم آخرش چی می شه   و انصافا اونم خوب هر بار با یه رو دست حالم رو جا می آورد. تااااااااااااااا صفحات آخر...

بار روانشناسی  که در  داستانهای خانم فیلدینگ  به چشم می خوره بطور محسوسی  با ذهن خواننده درگیر کننده است و ناخواسته  مخاطب را دچار همذات پنداری می کند.  اینبار با زندگی شخصی  دادستان ایالتی بخش جنایی  به نام "جس کاستر"   روبرو هستیم که 8 سال پیش  بعد از برخورد لفظی که با مادرش داشته ، مادرش ناپدید شد و جس تمام این سالها را با کابوس آن روز گذرانده است.... در این میان جس با پرونده یکی از موکلان خود روبروست و در راه  اثبات جرم  قاتل وی  ، زندگی شخصی و احساسی خودش هم دستخوش حوادثی می شود.  با اینکه شخصا ترجمه کتاب رو دوست نداشتم. و یه جاهایی باهاش ارتباط برقرار نمی کردم اما کلا داستانیه که از جذابیت بالایی برخورداره. شاید به خوبی داستانهای قبلی که از این نویسنده خوندم نباشه اما  انقدر هیجان انگیز هست که شما رو به دنبال کردن بقیه آثار این نویسنده هدایت کنه....  

سایت رسمی نویسنده کتاب

دانلود کتاب "رازی را به من مگو..."

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها